Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίζει με Απόλλωνα και φεύγει top όνομα Ολυμπιακού - "Διώχνει" Καρβάλιο ο Κορμπεράν - Βρήκε ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 21:48:00

Παίζει με Απόλλωνα και φεύγει top όνομα Ολυμπιακού - "Διώχνει" Καρβάλιο ο Κορμπεράν - Βρήκε ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίζει με Απόλλωνα και φεύγει top όνομα Ολυμπιακού - "Διώχνει" Καρβάλιο ο Κορμπεράν - Βρήκε ομάδα!

Αλλαγές και δύο ηχηρές αποχωρήσεις μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Γιατί ο Πορτογάλος βρίσκεται πλέον στη... μαύρη λίστα και πού θα συνεχίσει την καριέρα του και ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης των Πειραιωτών, που θεωρείται βασικότατος και περιμένει πρόταση για να φύγει μετά τα δύο ματς με τους Κύπριους.

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός απέφυγε την "αυτοκτονία" κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League να χαρίζει πολύτιμο χρόνο και ηρεμία στον Κάρλος Κορμπεράν ώστε να δουλέψει ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έχει μπροστά της η ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο πως το τωρινό ρόστερ των Πειραιωτών δεν θα παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του Αυγούστου, αφού αναμένονται ανακατατάξεις, μέσω των μεταγραφών αλλά και των πωλήσεων που θα γίνουν.

Το τελευταίο διάστημα έχουν "φουντώσει" ξανά οι φήμες περί αποχώρησης του Μαντί Καμαρά, ειδικά από τη στιγμή που ο άσος από τη Γουινέα αποδοκιμάστηκε στο "Καραϊσκάκης" κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς με τη Σλόβαν.

Τα σχετικά ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Ρεν έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς παίκτη, καθώς αναζητά μέσο με τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ο ίδιος ο Καμαρά φέρεται να μην έχει αντίρρηση στο να επιστρέψει στη Γαλλία, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή για μία ομάδα με φιλοδοξίες, όπως είναι η Ρεν.



Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, η αποχώρηση του Καμαρά από το Λιμάνι φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, θα γίνει όμως με τρόπο ανάλογο με αυτόν που έφυγε ο Τικίνιο. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό στη Μποταφόγκο μετά το πέρας των αναμετρήσεων με τη Σλόβαν, μη θέλοντας να ρισκάρει το ενδεχόμενο να ξεμείνει ο Κορμπεράν από επιθετικούς. Δηλαδή, οι όποιες εξελίξεις με τον Καμαρά πιθανότατα θα μεταφερθούν για μετά την 25η Αυγούστου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League.

"Φευγάτος" θεωρείται και ο Ζοάο Καρβάλιο, με τις τελευταίες εξελίξεις να επιβεβαιώνουν ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι επισφαλές. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν τον υπολογίζει, γι' αυτό άλλωστε πήρε την απόφαση να τον "κόψει" από την ευρωπαϊκή λίστα δύο φορές, ενώ παράλληλα ψάχνει για μεταγραφή στη θέση του (δεκάρι).

Ως εκ τούτου, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ουκ ολίγα σενάρια για τον Πορτογάλο μέσο, ένα εκ των οποίων αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδα της Τουρκίας, καθώς και από δύο συλλόγους της πατρίδας του.

Θεωρείται πολύ πιθανό να "σκάσουν" προτάσεις για τον Καρβάλιο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα επιδιώξει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές Κορμπεράν - Νέα ανατροπή με… φευγάτο στο Λιμάνι – "Τέλειωσε" εκλεκτό του Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags