Facebook Pixel Κάρλος Κορμπεράν - Ολυμπιακός: Μεγάλες αλλαγές Κορμπεράν - Νέα ανατροπή με… φευγάτο στο Λιμάνι – "Τέλειωσε" εκλεκτό του Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 10:00:00

Μεγάλες αλλαγές Κορμπεράν - Νέα ανατροπή με… φευγάτο στο Λιμάνι – "Τέλειωσε" εκλεκτό του Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλες αλλαγές Κορμπεράν - Νέα ανατροπή με… φευγάτο στο Λιμάνι – "Τέλειωσε" εκλεκτό του Μαρτίνς!

Ποιος βγήκε από την 11αδα μόλις έφυγε ο Πέδρο και ετοιμάζει βαλίτσες; Ο Ισπανός κόουτς έχει πάρει ήδη τις πρώτες του αποφάσεις για το ρόστερ, τόσο για αυτούς που θα φύγουν όσο και για αυτούς που θα παραμείνουν για να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ποιος είναι ο νέος τυχερός μετά τον Βρουσάι;

Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στα πρόσωπα και στα σχήματα, μέχρι να βρει αυτά που θέλει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μάλιστα, ο Κάρλος Κορμπαράν φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει το στάρους του Πιέρ Κούντε στην ομάδα και ήδη το δείχνει τόσο με τις επιλογές του όσο και με τις δηλώσεις του. Πρόσφατα ανέφερε χαρακτηριστικά για τον έμπειρο χαφ πως «βρήκε τη θέση του μέσα στο γήπεδο ένας παίκτης που μέχρι τώρα δεν βοηθούσε». 

Εξάλλου, ο συγκεκριμένος παίκτης ουσιαστικά δεν κέρδισε ποτέ θέση στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς, παρότι ήταν διακαής πόθος του για δύο χρόνια. Με την αλλαγή προπονητή και τις τελευταίες εξελίξεις πάντως φαίνεται πως θα είναι κανονικά στην ομάδα.

Χουάνγκ και Κούντε επηρεάζουν τον Κανέ

Η εξέλιξη με τον Κούντε επηρεάζει άμεσα και τον Μαμαντού Κανέ. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν ήταν το «κόψιμο» του Αφρικανού χαφ από την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Ο Ισπανός κόουτς έβαλε στη θέση του τον Χουάνγκ και ο Κούντε με τον Νοτιοκορεάτη ανεβαίνουν πλέον στην ιεραρχία. Ούτως ή άλλως ο Κανέ ήταν και προσωπική αδυναμία του Μαρτίνς, λόγω της καλοκαιρινής προετοιμασίας που είχε κάνει. 

Το... κόψιμο από τον Κορμπεράν οφείλεται στο γεγονός πως ήθελε οπωσδήποτε να μπει στη λίστα ο Χουάνγκ και ο Κανέ που είχε γίνει αλλαγή στην... αλλαγή με την Σλόβαν ήταν η προφανής επιλογή.

Ούτως ή άλλως ο 25χρονος αμυντικός χαφ δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να χαίρει της εμπιστοσύνης του Κορμπεράν. Πάντως, προς ώρας δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικό, ωστόσο δύσκολα θα βρίσκεται στου Ρέντη και μετά το τέλος του Αυγούστου.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags