Facebook Pixel ΑΕΚ: Ετοιμάζει νέο μπαμ ο Τίγρης! Φέρνει «νέο» Βίντα – Ταιριάζει στα θέλω του Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 09:27:00

Ετοιμάζει νέο μπαμ ο Τίγρης! Φέρνει «νέο» Βίντα – Ταιριάζει στα θέλω του Αλμέιδα

Sportdog Team
Ετοιμάζει νέο μπαμ ο Τίγρης! Φέρνει «νέο» Βίντα – Ταιριάζει στα θέλω του Αλμέιδα

Προχωρημένες συζητήσεις Ισπανό στόπερ που είναι γρήγορος, δυναμικός, αλτικός και παίζει με το αριστερό πόδι.

Η ΑΕΚ τρέχει για να καλύψει τις εκκρεμότητες στο ρόστερ της! Η θέση του παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ, ότι η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού ετοιμάζει ένα ακόμα μπαμ. Η Ένωση τσεκάρει τον Φρανθίθκο Μοντέρο και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον δανεισμό του.

Ο 23χρονος αμυντικός ταιριάζει στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα. Είναι γρήγορος, δυναμικός και αλτικός. Και το σημαντικότερο; Παίζει με το αριστερό πόδι. Στην Τουρκία μάλιστα έχει αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα, που είναι ένας σχηματισμός που έχει καθιερώσει στα πρώτα προπονητικά του βήματα στους κιτρινόμαυρους ο Αργεντινός τεχνικός.

Υπάρχει ένα άλλο πολύ ζουμερό στοιχείο στην υπόθεση. Ο Μοντέρο έχει παίξει δίπλα στον Βίντα στη Μπεσίκτας. Οπότε εδώ μιλάμε για μία δοκιμασμένη λύση δίπλα στον Κροάτη.

Πάντως η περίπτωση του Μοντέρο δεν είναι η μοναδική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παίζει μια ακόμα περίπτωση στόπερ. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσει οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέσα στην εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags