Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα αποκάλυψη! Θα γίνει μεταγραφή ΠΑΟΚ - Αυτό είναι δίλημμα Μπότο - Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 17:46:00

Νέα αποκάλυψη! Θα γίνει μεταγραφή ΠΑΟΚ - Αυτό είναι δίλημμα Μπότο - Λουτσέσκου

Sportdog Team
Νέα αποκάλυψη! Θα γίνει μεταγραφή ΠΑΟΚ - Αυτό είναι δίλημμα Μπότο - Λουτσέσκου

Ένας μήνας απέμεινε μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια πολύ μεγάλη… νηνεμία.

 

ΠΑΟΚ: Η στασιμότητα στο θέμα της ενίσχυσης προκύπτει από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη που φέρνει και μια σημαντική οικονομική «πληγή» που βάζει φρένο – σε μεγάλο βαθμό – στα όσα ήθελε να κάνει ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να προσθέσουν ποιότητα ειδικά από το κέντρο και μπροστά.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR, στον Δικέφαλο μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας, έχει περάσει στο προσκήνιο η εκκαθάριση του ρόστερ που φαίνεται να καθυστερεί κάπως. Το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει την απόκτηση τουλάχιστον ενός παίκτη ακόμα έχει μεταφερθεί στην διοίκηση, αλλά τα δεδομένα δεν είναι ευνοϊκά την παρούσα περίοδο για τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή – μέσω skype – ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να αποφασίσουν για αυτή την μια… μεταγραφή, χωρίς όμως να γίνει ξεκάθαρη η θέση στην οποία θα γίνει. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ πού θα γίνει αυτή μεταγραφή και αυτό δεν αφορά τόσο το πρόσωπο, όσο την θέση. Συγκεκριμένα μέσα από την ανάλυση των δεδομένων και την πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί, αυτή η μεταγραφή «παίζει» ανάμεσα σε έναν επιτελικό μέσο ή σε έναν σέντερ φορ. Η συζήτηση για την απόκτηση σέντερ φορ άνοιξε γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος για τον Νέλσον Ολιβέιρα και το πόσο μπορεί να διατηρηθεί χωρίς τραυματισμό κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης ο Λουτσέσκου σχεδιάζει να τοποθετήσει τον Μπράντον Τόμας σε μια άλλη θέση στο γήπεδο.

Στον αντίποδα, στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου δεν υπάρχει ένας «καθαρός» επιτελικός μέσος στο ρόστερ μέχρι τώρα και ο Ρουμάνος κόουτς θα ήθελε έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ. Έχει δοκιμάσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τόσο τον Τιάγκο Ντάντας στο «10», όσο και τον Φιλίπε Σοάρες, ωστόσο εσχάτως στο φιλικό με τον Βόλο, έβαλε και πάλι τον Ντόουγκλας Αουγκούστο σε μια θέση που έπαιζε πέρσι.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί για το αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δεκάρι ή σέντερ φορ και αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες μετά από τις νέες συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα σε Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου. Δεν φαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί ο τραυματίας Νάσμπεργκ ή να γίνει μια κίνηση στα στόπερ και έτσι φαίνεται ότι θα ξεκινήσει η χρονιά για τον ΠΑΟΚ με Γιάννη Κάργα, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ίνγκι Ίνγκασον, Γιάννη Μιχαηλίδη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Παναγιώτη Παναγιώτου στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο Νάσμπεργκ θα μπει σε έναν μήνα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και ο Μιχαηλίδης στις αρχές Νοέμβρη και ο απολογισμός στους στόπερ μέχρι στιγμής είναι αρνητικός για τον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστεί κανείς τις αποχωρήσεις των Χοσέ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και την μεταγραφή του Ενέα Μιχάι στην Φαμαλικάο.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags