Facebook Pixel Αντόνιο Τσόλακ: Mεγάλος προβληματισμός στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη αποθέωση για Τσόλακ στην Σκωτία
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 22:59:00

Mεγάλος προβληματισμός στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη αποθέωση για Τσόλακ στην Σκωτία

Sportdog Team
Mεγάλος προβληματισμός στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη αποθέωση για Τσόλακ στην Σκωτία

Ο Κροάτης επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα στον αγώνα της Ρέιντζερς απέναντι στην Αϊντχόφεν στα play off του Champions League με τους ανθρώπους των Τζερς να τον αποθεώνουν.

Τζιοβάνι φαν Μπρόνχκορστ: Αποθεωτικές δηλώσεις για τον Αντόνιο Τσόλακ έκανε ο προπονητής των Ρέιντζερς μετά τον αγώνα με τη Αϊντχόφεν, με τον Κροάτη επιθετικό να κάνει το 1-1 και σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

«Ο Τσόλακ είναι ένας πολύ σημαντικός για εμάς γιατί και συνεχίζει να σκοράρει. Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ, ένα υπέροχο τελείωμα, με ένα υπέροχο άγγιγμα. Κάνει πολλή δουλειά όταν δεν έχουμε την μπάλα, μας δίνει ενέργειά που πολλές φορές μπορούμε να πιέσουμε τις σωστές στιγμές πολύ περισσότερο τον αντίπαλο.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του αλλά και με τα γκολ του. Ο Αντόνιο έπαιξε πολύ καλά, οπότε δεν ήθελα να το αλλάξω για να τον φέρω. Ο Αντόνιο ήταν στο παιχνίδι, πάλευε, πίεζε, ήταν επικίνδυνος, ήταν δυνατός. Ξέρω ότι έχουμε πέντε αλλαγές αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνεις αλλαγή όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι ή να αποκτήσεις λίγη φρεσκάδα και για μένα, ο Αντόνιο δεν το χρειαζόταν αυτό», είπε ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνχκορστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags