Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελίες-σοκ για γνωστό παίκτη: "Προσπάθησε να με βιάσει - Έλεγε ότι θα με απαγάγει"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 22:18:00

Καταγγελίες-σοκ για γνωστό παίκτη: "Προσπάθησε να με βιάσει - Έλεγε ότι θα με απαγάγει"

Sportdog Team
Καταγγελίες-σοκ για γνωστό παίκτη: "Προσπάθησε να με βιάσει - Έλεγε ότι θα με απαγάγει"

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση.

Η πολύκροτη δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί συνεχίστηκε και στο ακροατήριο του δικαστηρίου του Τσέστερ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη κατάθεση της γυναίκας που κατήγγειλε τον Γάλλο για απόπειρα βιασμού.

Η εν λόγω γυναίκα δήλωσε πως γνωρίστηκε με τον Μεντί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017, λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα κλαμπ της Βαρκελώνης παρέα με τον φίλο του και νυν ποδοσφαιριστή της Χάβρης, Ντιακό Φοφανά. Ο τελευταίος ήταν εκείνος με τον οποίο η ίδια συνομιλούσε και οι δυο τους συμφώνησαν έναν χρόνο αργότερα να συναντηθούν στην έπαυλη του Μεντί στο Τσέσαϊρ.

Οι τρεις τους βγήκαν για δείπνο καθώς και σε μερικά νυχτερινά κλαμπ στο Μάντσεστερ συνοδευόμενοι από δύο ακόμα γυναίκες, η μία εκ των δύο καθόταν στα πόδια του, με την ίδια να περιγράφει πως ο Μεντί της είπε χαρακτηριστικά ότι θα την απαγάγει: «Μου είπε ότι ''όταν ο Ντιακό δεν θα βλέπει, θα σε απαγάγω΄''. Του είπα απλά ''όχι'' και πήρα τα χέρια του από πάνω μου. Του είπα ότι ήθελα μόνο τον φίλο του, τον Ντιακό. Το κατέστησα σαφές ότι η πρόθεσή μου είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Ντιακό», ανέφερε συγκεκριμένα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο επίμαχο συμβάν και την απόπειρα βιασμού του Μεντί στη βίλα του στο Τσέσαϊρ το επόμενο πρωί, αφού πρώτα είχε περάσει τη νύχτα με τον Φοφανά:

«Ήμουν στο ντουζ και ξαφνικά μπήκε στο μπάνιο. Φορούσε μόνο το μποξεράκι του, έπιανε το πέος του και ζητούσε να με δει γυμνή. Προσπάθησα να πιάσω μια πετσέτα κι εκείνος μου έλεγε ότι απλά ήθελε να με δει. Κατάφερα να τυλιχτώ με μια πετσέτα και να πιάσω μερικά εσώρουχα, αλλά μου τα πήρε αμέσως. Δεν ήθελε να φοράω ρούχα. Συνέχισε να με εμποδίζει. Τον απωθούσα αλλά με άρπαζε ξανά. Αμέσως με έριξε στο κρεβάτι πάνω στα πόδια του πριν επιχειρήσει να με βιάσει και μου έλεγε ''Μου αρέσει όταν μιλάς Γαλλικά. Με φτιάχνει. Μου αρέσει όταν χορεύεις''.

Του είπα ''σταμάτα'', όταν μου είπε ότι δεν θα έμπαινε μέσα μου. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Θέλω απλά να σε νιώσω, δεν θα σου κάνω τίποτα, δεν πρόκειται να το βάλω μέσα σου ή οτιδήποτε''. Αμέσως πίεσε το μόριό του στο μόριό μου ενώ προσπαθούσα να ξεφύγω και να κρατήσω την πετσέτα μου .Δεν καταλάβαινα γιατί συνέβαιναν όλα αυτά, για πολλούς λόγους. Είχε ένα τόσο όμορφο κορίτσι μαζί του το προηγούμενο βράδυ. Ήταν υπέροχη. Δεν ήξερα τι συνέβη σε εκείνη. Δεν ήξερα τι ήθελε μαζί μου. Είχα μπερδευτεί», έκλεισε η εν λόγω γυναίκα, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως ειδοποίησε μέσω μηνύνατος μία φίλη της για το τι συνέβη, αλλά απευθύνθηκε στην αστυνομία μόλις τον Αύγουστο του 2021, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι άλλες υποθέσεις βιασμού του Μεντί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags