Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φερ Νίνιο: Επιθετικός από La Liga για Ολυμπιακό - Ανακάλυψη Κορμπεράν - "Ψηλός, γρήγορος, με πετάγματα" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 10:00:00

Στράικερ από La Liga για Ολυμπιακό - Ανακάλυψη Κορμπεράν - "Ψηλός, γρήγορος, με πετάγματα" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Στράικερ από La Liga για Ολυμπιακό - Ανακάλυψη Κορμπεράν - "Ψηλός, γρήγορος, με πετάγματα" (Vid)

Όνομα έκπληξη για τους Πειραιώτες, ποιον θα... διώξει από το ρόστερ! Στο Λιμάνι ψάχνουν παίκτη για την επίθεση και ο Ισπανός προπονητής έχει προτείνει στην διοίκηση έναν στράικερ που μπορεί να έρθει Ελλάδα και να "φτιάξει" το όνομά του. Ποιος είναι και γιατί ξεχωρίζει...
 

Τον διεθνή Ισπανό επιθετικό τής Βιγιαρεάλ, Φερ Νίνιο, φαίνεται ότι έχει στη λίστα του ο Κάρλος Κορμπεράν και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το αγωνιστικό προφίλ τού νεαρού άσου.

"Ωραίο σώμα, πετάγματα, πατήματα - Επιθετικός περιοχής - Αντι-Χασάν στον Ολυμπιακό"

"Δεν έχει παίξει και πολύ, πέρσι ξεκίνησε βασικός στη Μαγιόρκα αλλά δεν έπαιξε πολύ τελικά. Λίγες συμμετοχές είχε, άρα λίγα πράγματα είχε κάνει. Έχει ωραίο σώμα όμως, έχει πετάγματα και πατήματα, είναι ψηλός. Είναι στράικερ, επιθετικός περιοχής ελαφρύς σε κιλά, αλλά υψηλόσωμος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Αν έρθει στον Ολυμπιακό μπορεί να πάρει τη θέση/ρόλο του Χασάν;

"Προφανώς είναι για τον πάγκο, καθώς βασικός ο Ελ Αραμπί. Άρα για να έχει το status του Χασάν, να είναι στον πάγκο και να παίρνει ευκαιρίες, αν τελικά φύγει ο Χασάν, είναι καλή λύση".

"1,5 εκατ φέτος - Δανεικός και 2 εκατ. του χρόνου - Γρήγορα εξτρέμ - Δεν κανει γκελ στους οπαδούς"

Ποια είναι η ιστορία του;

"Είναι προϊόν από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ, είχε συμμετοχές στη Βιγιαρεάλ αλλά ως εκεί. Έχει αγωνιστεί 35 φορές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας και έχει συνολικά 10 γκολ και 1 ασίστ".

Τι χρήματα μπορεί να χρειάζονται για να αποκτηθεί;

"Πιστεύω ότι με 1,5 εκατ. ευρώ πρέπει να τον δίνουν. Διαφορετικά δανεικός φέτος και οψιόν κάπου στα 2 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Να κάνει τη διαφορά δεν ξέρω, αλλά να πάρει χρόνο ως μπακ απ του Ελ Αραμπί. Θέλει εξτρέμ να τον αξιοποιήσουν, είναι γρήγορος και στη μετάβαση μπορεί να βγει καλά στην κόντρα. Καλή περίπτωση είναι αλλά προφανώς δεν κάνει γκελ στον κόσμο όπως θα έκανε ο Τέγιο, που είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού με Μάρκο Σίλβα - Κλείνει... τζάμπα ταλεντάρα για στόπερ - Ξεχωρίζει στη Βραζιλία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags