Facebook Pixel Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης
| 2022-08-18 08:47:00

Τέρμα τα δίφραγκα! Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους ο Ολυμπιακός - Μάχη με Απόλλωνα

Sportdog Team
Τέρμα τα δίφραγκα! Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους ο Ολυμπιακός - Μάχη με Απόλλωνα

Με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον Ολυμπιακό, διεξάγονται (18/8) οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Europa League.

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας τον Απόλλωνα Λεμεσού (20:00) και θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στα πέναλτι σε βάρος της Σλόβαν, ωστόσο καλείται να παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου, στην τεχνική ηγεσία των οποίων θα κάνει ντεμπούτο ο Ισπανός Νταβίντ Καταλά, προκειμένου να «κλείσει» θέση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εάν, όμως, οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «κυανολεύκων», θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται ότι στους ομίλους του Europa League έχουν ήδη «κλείσει» θέση οι Ρόμα (Ιταλία, κάτοχος του Europa Conference League), Άρσεναλ (Αγγλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Μπέτις (Ισπανία), Σοσιεδάδ (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία), Φράιμπουργκ (Γερμανία), Ναντ (Γαλλία), Ρεν (Γαλλία), Μπράγκα (Πορτογαλία) και Φέγενορντ (Ολλανδία).

Επίσης, εκεί θα βρεθούν οι δέκα ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ του Europa League, καθώς και δέκα ομάδες που θα αποκλειστούν από το Champions League, οι έξι στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και οι τέσσερις που αποκλείστηκαν στο «μονοπάτι» των πρωταθλητών για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Αυτές οι τέσσερις ομάδες είναι οι Μονακό (Γαλλία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) και Μίντιλαντ (Δανία).\

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags