Facebook Pixel Ενέα Μιχάι: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεισε τον Μιχάι να κλείσει στην Φαμαλικάο - Τι του είπε
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 16:24:00

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεισε τον Μιχάι να κλείσει στην Φαμαλικάο - Τι του είπε

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεισε τον Μιχάι να κλείσει στην Φαμαλικάο - Τι του είπε

Ο Αλβανός στόπερ εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά και όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ξένος συμπαίκτης του ήταν αυτός που τον έπεισε να αποχωρήσει με προορισμό την Πορτογαλία.

Ενέα Μιχάι: Παίκτης της Φαμαλικάο είναι και επίσημα ο Αλβανός στόπερ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν αυτός που το συμβούλευσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και στις εμπειρίες που θα αποκτήσει, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τελικά τριετές συμβόλαιο.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στη Φαμαλικάο, μίλησα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και συνειδητοποίησα ότι είχαν πολύ καλή άποψη για μένα. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο και επιθετικό αμυντικό, που προσπαθεί πάντα να διαβάζει εγκαίρως το παιχνίδι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο και πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα», είπε ο Ενέα Μιχάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags