Facebook Pixel Άρης: Δεν βιάζεται ο Άρης για μεταγραφή φορ - Ο ρόλος του Πάλμα και ο Διαμαντάκος
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 16:53:00

Δεν βιάζεται ο Άρης για μεταγραφή φορ - Ο ρόλος του Πάλμα και η επιστροφή Έλληνα φορ

Sportdog Team
Δεν βιάζεται ο Άρης για μεταγραφή φορ - Ο ρόλος του Πάλμα και η επιστροφή Έλληνα φορ

Συγκριτικά με την έντονη δραστηριότητα που είχε μέχρι και τις αρχές του Αυγούστου στο μεταγραφικό παζάρι η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες ημέρες ο Αρης δεν δείχνει τόσο ενεργός σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης και πίσω από αυτή την επιλογή προφανώς κρύβονται συγκεκριμένοι λόγοι.

 

Άρης: Συγκριτικά με την έντονη δραστηριότητα που είχε μέχρι και τις αρχές του Αυγούστου στο μεταγραφικό παζάρι η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες ημέρες ο Αρης δεν δείχνει τόσο ενεργός σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης και πίσω από αυτή την επιλογή προφανώς κρύβονται συγκεκριμένοι λόγοι.

Στην κορυφή αυτών βρίσκονται τα πρώτα συμπεράσματα επί των αγωνιστικών αναγκών της ομάδας καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι πιο απαραίτητο να προστεθούν κεντρικός αμυντικός και αμυντικός χαφ παρά ο παρτενέρ του Αντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Διότι δεν υπάρχει ποιοτική λύση πίσω από τους δύο στόπερ (Φαμπιάνο, Μπράμπετς) και θα στοιχειοθετήσει ρίσκο υψηλού επιπέδου ενδεχόμενη απουσία ενός εκ των δύο και δεύτερον, είναι φανερή η απουσία τρεξιμάτων στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στοιχείο το οποίο (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) δεν μπορεί να προσφέρει κανείς εκ των υπαρχόντων μέσων.

Οι εμφανίσεις του Λούις Πάλμα επίσης συμπεριλαμβάνονται στους λόγους καθώς ο επιθετικός από την Ονδούρα ήταν ο πιο δραστήριος επιθετικός της ομάδας στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια και γενικώς ανταποκρίνεται στην αγωνιστική ευθύνη του. Κι έρχεται ασφαλώς ο Ζερβίνιο ο οποίος στις προπονήσεις χρησιμοποιείται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως παρτενέρ του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Εκτιμάται δηλαδή ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη. Ενδεχομένως να μην έχει βρεθεί και η λύση που θα κάνει «κλικ» στο μυαλό των ανθρώπων του Αρη. Μια εξ’ αυτών ήταν ο Σάντι Μίνα για την οποία υπήρξε έντονη προσπάθεια αλλά ουσιαστικά «έσβησε» εν τη γενέσει της καθώς ο Ισπανός απέρριψε την προοπτική του Αρη και κατά τα media της πατρίδας του είναι μια ανάσα από τον δανεισμό του στην Αλ Σαμπάμπ η οποία καλύπτει και τα 2.000.000 ευρώ των ετήσιων απολαβών του. 

Η «Μ» αποκάλυψε τις σκέψεις για την περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντάκου ο οποίος προτάθηκε στους «κίτρινους» αλλά η συμπεριφορά των τελευταίων δείχνει ότι αναζητούν κάτι άλλο. Αν ήθελαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του 29χρονου στράικερ θα το είχαν κάνει από την περασμένη εβδομάδα, γνωρίζοντας ασφαλώς και την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Κι έτσι δείχνουν ότι δεν «καίγονται» για δεύτερο φορ ή μάλλον, σκοπεύουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια με την ελπίδα ότι θα προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση…

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags