Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη! Αυτά είπε ο Σαββίδης σε Ραζβάν - Μπότο - Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-19 00:10:00

Σούπερ αποκάλυψη! Αυτά είπε ο Σαββίδης σε Ραζβάν - Μπότο - Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Αυτά είπε ο Σαββίδης σε Ραζβάν - Μπότο - Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ

Αυτό που περιμένουν πλέον όλοι από τον Ιβάν Σαββίδη είναι να κάνει άμεση παρέμβαση σε θέματα του ΠΑΟΚ και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, ακόμη και να οριοθετήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς, γιατί κανένας δεν έχει μιλήσει στο λαό του ΠΑΟΚ για το τι πρέπει να περιμένει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΟΚ: Αυτό που περιμένουν πλέον όλοι από τον Ιβάν Σαββίδη είναι να κάνει άμεση παρέμβαση σε θέματα του ΠΑΟΚ και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, ακόμη και να οριοθετήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς, γιατί κανένας δεν έχει μιλήσει στο λαό του ΠΑΟΚ για το τι πρέπει να περιμένει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.Σύμφωνα με πληροφορίες που φυσικά δεν θα επιβεβαιωθούν ποτέ από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν απόλυτος στις επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, που ουσιαστικά δουλεύουν για το ποδοσφαιρικό τμήμα:

“Πρέπει να κάνετε τα πάντα,μαζί με τους παίκτες για να πάρετε το κύπελλλο Ελλάδας και την πρώτη ή τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, διαφορετικά, η χρονιά θα θεωρηθεί χαμένη”, φέρεται να είπε στους δυο συντελεστές τοπυ δικεφάλου.

Κι εδώ που τα λέμε, δεν έχει άδικο! Δεν γίνεται να έχεις αυτό το έμψυχο υλικό κιαι να μην διεκδικείς πρωτάθλημα στην Ελλάδα, άσχετα εάν το ξεκίνημα ήταν απογοητευτικό με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη χρονιά μπροστά μας, όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι είναι… ΠΑΟΚ!

Βέβαια, εδώ παίζουν ρόλο και αστάθμητοι παράγοντες, όπως π.χ. η διαιτησία, που κανένας δεν γνωρίζει πώς θα είναι φέτος, με νέο αρχιδιαιτητή, αλλά και οι τραυματισμοί στη διάρκεια της περιόδου.

Η συνομιλία Σαββίδη-Λουτσέσκου-Μπότο δεν θα είναι μόνο μία,αλλά θα τα λένε σχεδόν καθημερινά,μέχρι την ημέρα που θα αποφασίσει να ξαναφύγει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έχει καταλύσει μαζί με την οικογένειά του στο Πόρτο Καρράς και στη βίλα “Γαλήνη”, γιατί θέλει τη… γαλήνη του.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags