Facebook Pixel Super League - Σούλης Παπαδόπουλος: "Άλλο επίπεδο με Χουάνγκ - Σε καλύτερο δρόμο η ΑΕΚ, φαβορί ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο ο Σπόραρ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 10:00:00

"Άλλο επίπεδο με Χουάνγκ - Σε καλύτερο δρόμο η ΑΕΚ, φαβορί ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο ο Σπόραρ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Άλλο επίπεδο με Χουάνγκ - Σε καλύτερο δρόμο η ΑΕΚ, φαβορί ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο ο Σπόραρ"

Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και πρόβλεψη για ΠΑΟΚ-Άρη! Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο Sportdog για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους Big5, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρωτάθλημα ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ματς των μεγάλων. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ο Άρης τον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός τον Ιωνικό και η ΑΕΚ ξεκινά από τη Λαμία.

Σε ποιά κατάσταση βρίσκονται οι Big5 πριν την εκκίνηση; Ποιά μεταγραφή ξεχωρίζει και ποιά ομάδα έκανε τις καλύτερες προσθήκες! Ο Σούλης Παπαδόπουλος μεταφέρει στο Sportdog την άποψη του για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τις πέντες κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, με την οποία θα δώσει φέτος μάχη για την άνοδο στη Super League 1, ξεκίνησε τον σχολιασμό του από την περίπτωση της ΑΕΚ, η οποία κατά τη γνώμη του δείχνει, ότι βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο.

Σε καλύτερο δρόμο η ΑΕΚ

«Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη και δείχνει, ότι έχει δουλέψει περισσότερο. Βγαίνει το σύστημα του νέου προπονητή. Κρίνοντας από τα φιλικά δείχνει, ότι βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο απ' ότι πέρσι», ανέφερε αρχικά και ανέλυσε τη σκέψη του για τις υπόλοιπες ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

«Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι ο πρωταθλητής. Έχει παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έδειχνε, ότι δεν ήταν σε καλό δρόμο. Άλλαξε προπονητή και είδαμε στο ματς με τον Απόλλων Λεμεσού, στην Κύπρο, ότι με τις προσθήκες που έκανε, ότι σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά του και θα είναι πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα είναι διεκδικητής και πάλι.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε γρήγορα. Πιστεύω, όμως ότι θα είναι μέσα στις θέσεις που θα διεκδικήσουν. Ο Άρης έχει κάνει τις περισσότερες και ποιοτικές προσθήκες. Οι μεταγραφές όμως δεν σε κάνουν ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλάβια θα είναι πολύ δυνατός μέσα στη Λεωφόρο. Όπως και πέρσι όμως έτσι και φέτος, το θέμα είναι τί θα κάνει στα εκτός. Αυτό θα είναι το πρόβλημα του Γιοβάνοβιτς και φέτος. Είδαμε, ότι στην Πράγα έχασε με 2-0. Εντός έδρας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός».

Ποιοτικός και επαγγελματίας ο Χουάνγκ – στο κόλπο και ο Σπόραρ

Ποιές μεταγραφές ξεχώρισε ο έμπειρος τεχνικός; «Ο Χουάνγκ είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού που μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τον είδαμε στο ΓΣΠ. Ο παίκτης άλλαξε όλο το επίπεδο του Ολυμπιακού. Και το γκολ που πέτυχε και οι πάσες που έβγαζε ήταν καταπληκτικές. Πάρε-βάλε ήταν. Και βγαίνει εύκολα στον χώρο. Έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Όταν χτύπησε και κουράστηκε ζήτησε αλλαγή μόνος του. Με το που βγήκε ο Ολυμπιακός επανεμφάνισε την εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ποιοτικός και δίνει πολύ μεγάλη βοήθεια. Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση, γιατί μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και μάλιστα να δείξει στοιχεία σε ευρωπαϊκό ματς.

 

Από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη βλέπω συνολικά την ενίσχυσή τους. Δεν μπορώ να πω, ότι κάποιος με ενθουσίασε. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γιατί τα δείγματα που έχουμε δεν προσφέρουν ασφαλή συμπεράσματα. Το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος και εκεί τα δεδομένα μετασχηματίζονται σε σχέση με το καλοκαίρι» απαντά ο 55χρονος τεχνικός.

Αν μπορώ, να πω, ότι ξεχωρίζω κάποιον πέρα από τον Χουάνγκ, είναι ο Σπόραρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έβαλε το γκολ, μέσα στη Λεωφόρο εις βάρος της Σλάβια Πράγας. Και αυτός όπως ο Χουάνγκ, έδειξε, ότι μπήκε πολύ γρήγορα στο κόλπο. Προσαρμόστηκε γρήγορα», κατέληξε ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο Sportdog

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει Χουάνγκ στην Ελλάδα - Τον ζήτησε μαζί με Πινέδα ο Αλμέιδα - 10αρι, εξτρέμ και... Σεμέδο

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags