Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Συναγερμός" με Τσέριν στον ΠΑΟ - Δεν έκανε προπόνηση - Τι γίνεται με την παρουσία του με Ιωνικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-19 17:12:00

"Συναγερμός" με Τσέριν στον ΠΑΟ - Δεν έκανε προπόνηση - Τι γίνεται με την παρουσία του με Ιωνικό

Sportdog Team
"Συναγερμός" με Τσέριν στον ΠΑΟ - Δεν έκανε προπόνηση - Τι γίνεται με την παρουσία του με Ιωνικό

Ο Σλοβένος δεν έκανε προπόνηση την Παρασκευή (19/8) κάτι που... σήμανε συναγερμό στους Πράσινους μιας και σε 48 ώρες είναι η σέντρα του πρωταθλήματος με αντίπαλους τους Νικαιώτες στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία ενόψει Ιωνικού μπήκαν οι Πράσινοι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Άνταμ Τσέριν να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης σήμερα, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό με αποτέλεσμα να είναι στην διάθεση του Σέρβου ενόψει της πρεμιέρας, κάτι που σημαίνει ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ που αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Τσέριν, ενώ εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Σένκεφελντ», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags