Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Nέα αποκάλυψη ενόψει Νέας Τούμπας - Τότε θα μπει στο Καυτατζόγλειο ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-19 20:54:00

Nέα αποκάλυψη ενόψει Νέας Τούμπας - Τότε θα μπει στο Καυτατζόγλειο ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Nέα αποκάλυψη ενόψει Νέας Τούμπας - Τότε θα μπει στο Καυτατζόγλειο ο ΠΑΟΚ

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη ρυθμίζει και τις εξελίξεις για το θέμα της νέας Τούμπας αλλά το ερωτηματικό παραμένει: Πού θα παίξει ο ΠΑΟΚ εάν γκρεμίσει την Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη ρυθμίζει και τις εξελίξεις για το θέμα της νέας Τούμπας αλλά το ερωτηματικό παραμένει: Πού θα παίξει ο ΠΑΟΚ εάν γκρεμίσει την Τούμπα, έως ότου να φτιάξει το καινούργιο γήπεδο;

Η απάντηση, σύμφωνα με όσους ασχολούνται με το πολιτικό ρεπορτάζ είναι ότι “στα εγκαίνια της ΔΕΘ θέλουν όλοι στη Νέα Δημοκρατία να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός την παραχώρηση του Καυτανζογλείου στον ΠΑΟΚ”! Προεκλογική υπέσχεση!

Θα ανέβει δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης στο βήμα και θα ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε ο ΠΑΟΚ να “εξυπηρετηθεί” με την χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου μόνο που, δεν μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να δώσει και 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το ενοίκιο του γηπέδου, να το φτιάξει γήπεδο, γιατί δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, δεν υπάρχουν ούτε καν αποδυτήρια για τον ΠΑΟΚ, ούτε δημοσιογραφικά, ούτε σουϊτες που φέρνουν χρήματα στην ομάδα, τίποτε από όλα αυτά, που πρέπει να γίνουν, οπωσδήποτε!

Στην ΔΕΘ θα το ανακοινώσει, πριν από τις εκλογές, σαν προεκλογική παροχή, αλλά ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει επαφή και σχέση με τον σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού, τον οποίο θεωρεί “εχθρό” του ΠΑΟΚ! έτσι τουλάχιστον έχει πει και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags