Facebook Pixel Άρης: "Bόμβες" από πρώην ξένο του Άρη! - Τα... χώνει χοντρά σε Μπούργκος
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 16:40:00

"Bόμβες" από πρώην ξένο του Άρη! - Τα... χώνει χοντρά σε Μπούργκος

Sportdog Team
"Bόμβες" από πρώην ξένο του Άρη! - Τα... χώνει χοντρά σε Μπούργκος

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τους Κίτρινους αφήνοντας πολλές αιχμές στον Αργεντίνο τεχνικό.

Εμάνουελ Σάκιτς: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας για το πέρασμα του από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και τους λόγους που αποχώρησε, αφήνοντας αιχμές για τον Χερμάν Μπούργος.

«Έχω κάποιες προτάσεις, μεταξύ αυτών και από ελληνικές ομάδες, ωστόσο δεν είναι στόχος μου να μείνω στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί η οικογένειά μου αυτήν την στιγμή είναι στην Βιέννη. Προς το παρών κάνω ατομικές προπονήσεις και περιμένω να βρω τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου» 

Για το γεγονός πως δεν του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής στον Άρη και τους πιθανούς λόγους που συνέβη αυτό:

«Δεν μπορώ να ξέρω εγώ κάτι τέτοιο, αυτό το ξέρει ο προπονητής. Εγώ πάντα έβαζα την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου, παρόλο δεν έπαιζα αρκετά, Σε παιχνίδια που χρειάστηκε, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο λόγος που δεν έπαιξα τόσο πολύ πέρυσι. Το γκολ μου απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μια απάντηση που ήθελα να δώσω, ωστόσο η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε μετά από αυτό, δηλαδή δεν κέρδισα περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

Για το αν ο Μπούργος του εξήγησε ποτέ τους λόγους που δεν αποτελούσε πρώτη του επιλογή:

«Όπως είπα και πριν, η ομάδα είναι πάνω από όλα και μπαίνει πάντα πρώτη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ έκανα το καλύτερο που μπορούσα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Για μένα η τελευταία χρονιά δεν πήγε καλά. Μίλησα με τον Μπούργος αλλά ποτέ δεν πήρα μια λογική απάντηση για τον χρόνο συμμετοχής μου»

Για το ποια ήταν η καλύτερη χρονιά του στον Άρη:

«Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι την πρώτη χρονιά δουλεύαμε όλοι σαν ομάδα, ήμασταν όλοι στην ίδια γραμμή και κανείς δεν επιδίωξε να παίξει τον «σταρ». Και την δεύτερη χρονιά ωστόσο κάναμε πολύ καλές νίκες»

Για το ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναπαίξει:

«Θα ήθελα να ξαναπαίξω το παιχνίδι με την Αστάνα, όχι μέσα στην Θεσσαλονίκη αλλά εκεί, στο Καζακστάν. Πιστεύω πως σε εκείνο το παιχνίδι ήμασταν άτυχοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Επίσης , δεν θα ξεχάσω το 3-2 με την ΑΕΚ όπως και το 2-1 που έβαλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο γκολ»

Για το θα ήθελε να παίξει στο ματς εναντίον της Μακάμπι:

«Ναι, φυσικά. Όταν το είδα θα ήθελα να ήμουν και εγώ εκεί. Νομίζω πως θα η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Και ο Άρης όμως έκανε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές μεταγραφές και προσθήκες», είπε ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags