Ολυμπιακός: Θετικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα με τον Γι-Τζο Χουάνγκ στο Λιμάνι, δεδομένου ότι ο πεπειραμένος επιθετικός φαίνεται ότι έχει την καλύτερη πρόταση στα χέρια του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Για να υπογράψει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά να έρθει με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, όπως σας ανέλυσε στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος!

Η Γουλβς, που φαίνεται ότι είναι η μοναδική σοβαρή συν διεκδικήτρια ομάδα, προσφέρει στην Μπορντό (-με τη φανέλα της οποίας είχε 29 γκολ και 7 ασίστ σε 97 εμφανίσεις ο Χουάνγκ) 2 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα 4+1 που φαίνεται ότι προσφέρει ο Μαρινάκης.

Για την ώρα ο Ολυμπιακός διαψεύδει ο θέμα, ο παίκτης φαίνεται ότι έχει ενδοιασμό για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το ρεπορτάζ συντηρεί το όνομά του για τους Πειραιώτες και το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε την αγωνιστική του αξία και προσφορά στην Μπορντό.

"Αξιόπιστος επιθετικός - Καίγεται να τον πουλήσει η Μπορντό -1,5 εκατ. κασέ - Θέλει να έρθει Ελλάδα;"

"Είναι καλός κυνηγός, με καλό σουτ, παίζει ως φορ αλλά μπορεί και στα πλάγια. Έχει και σουτ εκτός περιοχής, που δεν είναι δεδομένο για εναν επιθετικό. Κεφάλι δεν έχει πολύ, αλλά είναι αξιόπιστος. Αλλα το ζήτημα είναι αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος. 

Θα τον παραχωρούσε εύκολα η Μπορντό;

"Η Μπορντό καίγεται για να τον πουλήσει, είναι στη δεύτερη κατηγορία και έχει 6-7 βασικούς από τις ακαδημίες της αυτή την περίοδο. Πρέπει να πουλήσει παίκτες, καίγεται, αλλα με το ζόρι να πάει αλλού; Ίσως με κάποιο τεράστιο οικονομικό δέλεαρ. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Μπορντό, 1,5 εκατ. είναι το κασέ του, αλλά στη Γαλλία δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για αυτό το θέμα".

"Κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Ενδιαφέρον από τη Ναντ - Δεν ήθελε κανείς τον Μουκουντί"

Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει, γενικά, για τον Χουάνγκ;

"Καλή μεταγραφή αν προχωρήσει, για Γιουρόπα Λιγκ και Ελλάδα είναι μια χαρά, προφανώς και μπορεί να κάνει τη διαφορά με την αξία του".

Πλην Ολυμπιακού και Γουλβς, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες;

"Στη Γαλλία υπάρχει καλή εικόνα για εκείνον, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες από την πρώτη κατηγορία, όπως η Ναντ που παίζει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι όνομα που περνάει απαρατήρητο, όπως ο Μουκουντί, της ΑΕΚ". 

Για τον Μουκουνυί, δηλαδή, δεν υπήρχε ενδιαφέρον;

"Δεν τον ήθελε κανένας. Αυτός πρέπει να έχει εξαιρετικό μάνατζερ, δεν εξηγείται αλλιώς πώς βρέθηκε στην ΑΕΚ, γιατί ούτε στη δεύτερη κατηγορία δεν υπήρχε ενδιαφέρον"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να διώξει 10 παίκτες ο Μαρινάκης... απατεώνας Μαρτίνς - Ο ΠΑΟ τον καλύτερο αμυντικό της 10ετίας"!