Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Νέο ραντεβού με Φορτούνη - Αυτή είναι η πρόταση Κορμπεράν - Τρελά χρήματα για τον Έλληνα άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-22 12:58:00

Νέο ραντεβού με Φορτούνη - Αυτή είναι η πρόταση Κορμπεράν - Τρελά χρήματα για τον Έλληνα άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο ραντεβού με Φορτούνη - Αυτή είναι η πρόταση Κορμπεράν - Τρελά χρήματα για τον Έλληνα άσο!

Οι... δεύτερες ευκαιρίες του Ισπανού κόουτς και το μεγάλο συμβόλαιο. Ο Έλληνας άσος παραμένει εκτός ομάδας, παρότι ο νέος προπονητής έχει δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιους "κομμένους", ωστόσο όλα δείχνουν ότι το... σήριαλ του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του!

Ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά θέματα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό ακούει στο όνομα Κώστας Φορτούνης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον παραγκωνισμό του όχι μόνο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρόλευκων, αλλά ακόμα και από τις προπονήσεις, με τον 29χρονο να προπονείται από την έναρξη της προετοιμασίας μόνο του και μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος δεν φοράει καν τα ρούχα της ομάδας, αλλά γυμνάζεται με αυτά της Εθνικής ομάδας. Πολλοί ήταν αυτοί πως το πρόβλημα σε αυτή την ιστορία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς και κάποιο… καπρίτσιο του και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως στην ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκης πολλοί ήταν αυτοί που φώναζαν το όνομα του διεθνή ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που έφταιξαν… κλίμα, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε, πως πλέον ο δρόμος για την επιστροφή Φορτούνη είναι ανοιχτός, με το Sportdog.gr να επιβεβαιώνεται μιας και σας είχε αποκαλύψει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Έτσι παρά την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να προπονείται μόνος του, ενώ ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε παίκτες που… δεν έβλεπε ο προκάτοχός του. Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς έγινε βασικός, ενώ οι Θανάσης Ανδρούτσος, Λεονάρντο Κούτρης και κυρίως (ήρθε από τους κομμένους!) Μάριο Βρουσάι πήραν ήδη χρόνο συμμετοχής για να τους τσεκάρει ο νέος κόουτς.

Αυτό όμως δεν θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κορμπεράν δεν έκρινε ότι πρέπει να δει και τον Έλληνα άσο. Οι εξελίξεις λοιπόν για το μέλλον του πρώην αρχηγού των Πειραιωτών αναμένονται ραγδαίες μιας και μετά τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει συνάντηση με την διοίκηση των Πειραιωτών ώστε να διευθετηθεί το θέμα.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους πρωταθλητές, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτό το καλοκαίρι αν τελικά αποφασίσει να τον πουλήσει, μιας και από τον προσεχή Ιανουάριο ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν κανένα κέρδος. Αν κοιτάξει μάλιστα κανείς την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη θα δει μια μεγάλη πτώση, από τα 10 εκατομμύρια ευρώ το 2019, στα 3 εκατομμύρια σήμερα, κάτι για το οποίο έπαιξαν μεγάλο ρόλο και οι τραυματισμοί του, όμως είναι δεδομένο ότι η πτώση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν ο 29χρονος μείνει ανενεργός μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή και από πλευράς πρωταθλητών φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα η πώληση του παίκτη, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και έναν ποδοσφαιριστή που επί χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έχοντας από το 2014, 266 συμμετοχές, με 79 τέρματα και 77 ασίστ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μεγάλο συμβόλαιο του Φορτούνη που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα 1,7 εκατομμύρια και είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται ένας παίκτης όσο αγαπητός και να είναι μην παίζει και να παίρνει τόσα χρήματα.

Έτσι η προσεχής συνάντηση Φορτούνη και διοίκησης Ολυμπιακού θα τρέξει τις διαδικασίες ώστε να βρεθεί η… χρυσή τομή για το διαζύγιο ή τον τρόπο που θα αποχωρήσει. Πάντως μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος ο παίκτης, αλλά ούτε και οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάποια πρόταση στα χέρια τους και σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει. Πάντως, οι πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ, αυτή τη στιγμή, δεν είναι πολλές.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το πάρατησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Ρίσκα Κορμπεράν, αλλά... - Σαν πρωτάρης ο Μανωλάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags