Facebook Pixel Άρης: "Ο Άρης πάει για τίτλο" - Ατάκες... φωτιά για Γκρέι, Μαντσίνι
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 01:47:00

"Ο Άρης πάει για τίτλο" - Ατάκες... φωτιά για Γκρέι, Μαντσίνι

Sportdog Team
"Ο Άρης πάει για τίτλο" - Ατάκες... φωτιά για Γκρέι, Μαντσίνι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας την πρώτη αγωνιστική της Super League, αλλά και στις προβλέψεις του για την φετινή σεζόν.

Θωμάς Γραικός: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κίτρινων, μιλώντας για τον Άρη και τους στόχους που μπορεί να πετύχει την φετινή σεζόν.

Αρχικά αναφέρθηκε στους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο ματς με τον Λεβαδειακό:

«Ο Μαντσίνι ήταν αυτός που ξεχώρισε στο χθεσινό παιχνίδι, μαζί με τον Γκρέι. Ο Γκρέι έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά φυσικά σκόραρε. Αυτό που κρατάω είναι ότι βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει να είναι. Χτες είχε τρεις ευκαιρίες και την μία την έβαλε. Νομίζω ότι αυτό το ποσοστό θα αλλάξει, θα ξεκλειδώσει και θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός»

Για το αν ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: 

« Εγώ θα έλεγα ότι πάει για τίτλο. Ο Άρης είναι στα καλύτερά του και έχει τις προοπτικές να πάρει ένα τίτλο , είτε είναι πρωτάθλημα είτε κύπελλο»

Για το δικό του ντεμπούτο στην ηλικία των 18, απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Ήμουν 18 χρόνων στο ντεμπούτο μου, έχω κρατήσει την φανέλα μου και την έχω κάνει κορνίζα, φυσικά έχω κρατήσει και τα δημοσιεύματα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω δει πάνω από 100 φορές. Ο Κούπερ τότε  μου είχε πει να μπω με πάθος, γιατί έτρεμα, ήταν φυσικό ήμουν πολύ μικρός. Οι προπονητές τέτοιου επιπέδου σε αλλάζουν πνευματικά , σε κάνουν να αλλάζεις ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης»

Για τις ευκαιρίες που δίνονται από τον προπονητή στον νεαρό, Χατζηιωάννου :

«Βλέπω ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει. Πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του, νομίζω ότι μπορεί να κάνει πράγματα και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους», είπε ο Θωμάς Γραικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags