Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Ένας Τσούμπερ για δεξιά ο βασικός στόχος της ΑΕΚ - Δεν κλείνει η πόρτα για Πλάνιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 13:46:00

Κετσετζόγλου: "Ένας Τσούμπερ για δεξιά ο βασικός στόχος της ΑΕΚ - Δεν κλείνει η πόρτα για Πλάνιτς"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Ένας Τσούμπερ για δεξιά ο βασικός στόχος της ΑΕΚ - Δεν κλείνει η πόρτα για Πλάνιτς"

Για τη μεταγραφή που «καίει» την ΑΕΚ και τον λόγο που δεν κλείνει το κεφάλαιο Πλάνιτς (παρά την επικείμενη μετακίνησή του στην Αλ-Αΐν) μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη βασική προτεραιότητα που έχει θέσει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της από ‘δω και πέρα και τις εξελίξεις που προέκυψαν με τον Μπογκντάν Πλάνιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, επανέλαβε ότι η μεταγραφή που… καίει την «Ένωση» αυτή τη στιγμή είναι ενός «Τσούμπερ» για τη δεξιά πλευρά (και δευτερευόντως ενός συμπληρωματικού επιθετικού).

Όσο για τον Σέρβο στόπερ που φαίνεται ότι θα μετακομίσει τελικά στην Αλ-Αΐν, σημείωσε ότι υπήρχε προφορική συμφωνία μαζί του να υπογράψει την 1η Ιανουαρίου στην ΑΕΚ και το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι να φορέσει τη φανέλα της.

Εξήγησε ωστόσο ότι η εμπλοκή των Αράβων δεν αφήνει πολλά περιθώρια, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η στάση του παίκτη έχει εκτιμηθεί και δεδομένου ότι συχνά οι Ευρωπαίοι μένουν για λίγο στα ΗΑΕ, δεν κλείνει η πόρτα της ΑΕΚ για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags