Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη L' Equipe - Σκάει 5 εκατομμύρια ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 19:11:00

Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη L' Equipe - Σκάει 5 εκατομμύρια ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη L' Equipe - Σκάει 5 εκατομμύρια ο Μαρινάκης

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία κίνηση οι Πειραιώτες μέσω... Νότιγχαμ. Ποιος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποκτηθεί από τον αγγλικό σύλλογο, ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να παίξει στους Πειραιώτες;
 

Έρχεται και δεύτερος Χουάνγκ στον Ολυμπιακό χάρη στο... ψηστήρι του άσου του Ολυμπιακού!

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από την έγκυρη L' Equipe στέλνει τον Γι-Τζο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό!

Μπορεί στην αρχή ο έμπειρος φορ να μην... καιγόταν να παίξει στον Ολυμπιακό, ωστόσο πλέον ετοιμάζεται να έρθει ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Θα αποκτηθεί, δηλαδή, από την αγγλική ομάδα (αντί 4+1 εκατ. ευρώ) και εν συνεχεία θα δοθεί δανεικός στους Πειραιώτες.

Η μεταστροφή αυτή του Χουάνγκ Ουί-Τζο, στο να έρθει, τελικά, στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, έχει να κάνει και με το ότι μίλησε με τον συμπατριώτη του, Χουάνγκ, που του μετέφερε τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους» και την Ελλάδα. Κάτι που διαβάσατε στο sportdog.gr!

Από εκεί και πέρα και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέβασε στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, πως «ο Χουάνγκ Ουί-Τζο πηγαίνει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ», τονίζοντας πως «η μεταγραφή του θα κοστίσει στην αγγλική ομάδα 5 εκατ. ευρώ»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags