Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έχουν... τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Ποιος βάζει... φρένο στην μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 21:12:00

Για αυτό έχουν... τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Ποιος βάζει... φρένο στην μεταγραφή

Sportdog Team
Για αυτό έχουν... τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Ποιος βάζει... φρένο στην μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει ειδοποιήσει τον Λέο Ζαμπά πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, δίνοντας του παράλληλα την εντολή να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει ειδοποιήσει τον Λέο Ζαμπά πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, δίνοντας του παράλληλα την εντολή να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ταυτόχρονα ωστόσο, στην Μικράς Ασίας δεν αφήνουν το θέμα στην τύχη του ψάχνοντας να βρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, λύση για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου.

Έως τώρα όποιες προσπάθειες έκανε ο Δικέφαλος έχουν πέσει στο κενό, με τον ίδιο τον Ζαμπά να χαλάει τις διαπραγματεύσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αλ Μπατίν, ομάδα που βρήκε ο ΠΑΟΚ για να παραχωρηθεί ο παίκτης. Παρότι οι διαπραγματεύσεις ήταν σε καλό σημείο, η μεταγραφή δεν προχώρησε, με τον Ζαμπά να βάζει φρένο.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδεσμευτεί από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την έκβαση του θέματος ή τα «θέλω» και την στάση του παίκτη.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags