Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πανηγυρίζουν σε ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα - Σκάνε σημαντικές εξελίξεις άμεσα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 22:53:00

Πανηγυρίζουν σε ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα - Σκάνε σημαντικές εξελίξεις άμεσα

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν σε ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα - Σκάνε σημαντικές εξελίξεις άμεσα

Αντίστροφα μετράνε πλέον στον ΠΑΟΚ για το μεγάλο project της Νέας Τούμπας καθώς πλησιάζει η ώρα όπου τα τρία σχέδια που έχει εκπονήσει η σύμπραξη των κατασκευαστικών κολοσσών Populous-Salfo θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Αντίστροφα μετράνε πλέον στον ΠΑΟΚ για το μεγάλο project της Νέας Τούμπας καθώς πλησιάζει η ώρα όπου τα τρία σχέδια που έχει εκπονήσει η σύμπραξη των κατασκευαστικών κολοσσών Populous-Salfo θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Άλλωστε από την πρώτη μέρα ανάθεσης του έργου στις αρχές του καλοκαιριού, δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα ανεκμετάλλευτη, υπήρχε συνεχής διαβούλευση και συνεννόηση μεταξύ των δυο πλευρών, έτσι ο σχεδιασμός προχώρησε και ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σε χρόνο-ρεκόρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη παράδοση των τριών μελετών θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου, και δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις τρισδιάστατες απεικονίσεις του νέου γηπέδου αλλά πολλές από τις λεπτομέρειες του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο του περιβάλλοντα χώρου έχει σχεδιαστεί – είναι κοινό και για τις τρεις μελέτες – και πλέον θα πρέπει να πάει στον Δήμο και την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Οι τρεις μακέτες θα διαφοροποιούνται ουσιαστικά στο εξωτερικό μέρος του γηπέδου αλλά και σε κάποια από τα εσωτερικά κομμάτια του. Να σημειωθεί ότι αναφορικά με την διάταξη των κερκίδων θα υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη, κάτι που θα ενσαρκώνει αυτό που προαναγγέλθηκε έτσι ώστε στην Νέα Τούμπα να μεταφερθεί η “ψυχή” της παλιάς.

Μετά την παράδοση των πλάνων και των μελετών από τις κατασκευάστριες εταιρίες στον ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει ένα μικρό διάστημα όπου θα αξιολογηθούν από τους επιτελείς του Δικεφάλου και κατόπιν θα προωθηθούν στον Ιβάν Σαββίδη. Υπενθυμίζεται ότι το πλάνο, μετά από αυτά, προβλέπει την επίσημη παρουσίαση των τριών μακετών στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να επιλεγεί το δημοφιλέστερο από την βάση του συλλόγου. Τέλος, ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση στην χωρητικότητα γηπέδου των τριών project. Αυτή θα είναι περίπου 35.000 θεατές σε κάθε περίπτωση.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags