Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμίνι" το Καραϊσκάκης με Απόλλωνα - Έρχεται sold out
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 21:50:00

"Καμίνι" το Καραϊσκάκης με Απόλλωνα - Έρχεται sold out

Sportdog Team
"Καμίνι" το Καραϊσκάκης με Απόλλωνα - Έρχεται sold out

O δωδέκατος παίκτης των Ερυθρόλευκων φαίνεται ότι θα είναι ο κόσμος της ομάδας στην αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα με το γήπεδο να είναι πολύ πιθανά ασφυκτικά γεμάτο.

Ολυμπιακός: Αντίστροφή μέτρηση για τους Ερυθρόλευκους ενόψει του αγώνα ρεβάνς των play off του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (25/8) με τον κόσμο της ομάδας να θέλει να δώσει δυναμικό παρών.

Συγκεκριμένα, ήδη 20.000 θέσεις έχουν βρει κάτοχο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο ρυθμός της ζήτησης παραμένει υψηλός κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε sold out στο Καραϊσκάκης στον αγώνα απέναντι στην κυπριακή ομάδα.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και θα είναι δίπλα στην ομάδα. Ήδη περισσότεροι από 20.000 φίλοι έχουν κλείσει θέση για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα play offs του Europa League. Ο ρυθμός ζήτησης είναι τέτοιος που την Πέμπτη το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο και με... καυτή ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι στο πλευρό των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν για την πρόκριση και την εξασφάλιση θέσης στους ομίλους του Europa League. H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται τόσο μέσω internet, όσο και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη (10:00 - 18:00), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ισχύουν και τα παιδικά εισιτήρια (για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2007 και μετά), τα οποία διατίθενται μόνο στα εκδοτήρια με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags