Παναθηναϊκός: Ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της πώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου βρίσκονται στον Παναθηναϊκό! Εξάλλου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν πτοήθηκε από την απόρριψη της πρότασης που έκανε -ύψους 4 εκατ. ευρώ- και επανήλθε με νέα πρόταση που κάλυπτε τις απαιτήσεις των πράσινων.

Μάλιστα, έχει έρθει σε επικοινωνία και με τον Αλεξανδρόπουλο που θα του... εκτοξεύσει όπως είναι λογικό και τις απολαβές του! Εξάλλου, ο Αλεξανδρόπουλος σε συνεννόηση με το Τριφύλλι μίλησε με την ομάδα από την Πορτογαλία και όλα δείχνουν ότι το ντιλ είναι θέμα ωρών.

Οι πράσινοι αναμένεται να πουν το ναι σε μια πρόταση που θα ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ - μαζί με τα μπόνους- ενώ θα περιλαμβάνει και ένα αξιοπρεπές ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που θα έχει τη δική του σημασία για μια ομάδα που φέτος έχει ήδη κάνει πωλήσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Οι εξελίξεις είναι τόσο γρήγορες που δεν αποκλείεται το Παναθηναϊκός - Ιωνικός να ήταν και το τελευταίο ματς του Αλεξανδρόπουλου με την πράσινη φανέλα, μιας και θα πάει στις επόμενες ώρες -όπως όλα δείχνουν- στην Πορτογαλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως παίκτης και ομάδα χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις με αλληλοσεβασμό με τον παίκτη να μην... απαιτεί να πωληθεί σε χαμηλή τιμή, κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα!