Facebook Pixel Κάρλος Κορμπεράν: Αυτό θέλει να δει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν - "Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 17:22:00

Αυτό θέλει να δει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν - "Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά" (vid)

Sportdog Team
Αυτό θέλει να δει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν - "Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά" (vid)

O Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την κυπριακή ομάδα και τόνισε ότι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές επιθετική προσέγγιση.

Κάρλος Κορμπεράν: Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού όπου και τόνισε πως η ομάδα του κάνει βήματα μπροστά, ενώ στο ματς κόντρα στους Κυπρίους θέλει από την ομάδα του να παίξει επιθετικά.

Εάν θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς και αν υπάρχουν προβλήματα: "Κάποιες αλλαγές ναι, κάποιοι θα είναι ίδιοι. Μεγαλύτερη σημασία έχει να μπουν στο γήπεδο 11 παίκτες που θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αγωνιστικά και συναισθηματικά. Έχουμε τέτοιες ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το επίπεδο της ομάδας που θέλει: "Η ομάδα κάνει βήματα και έχει κάνει βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, δεν έχουμε φτάσει εκεί 100%, αλλά γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση".

Τι διαφορές περιμένει στη ρεβάνς σε σχέση με το πρώτο ματς: "Όσο αφορά την προσέγγιση των δύο ομάδων δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Είναι δύο ομάδες που θέλουν να έχουν την μπάλα και να παίξουν επιθετικά, το θέμα είναι ποιος θα το κάνει. Και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια πρόθεση. Πρόθεση μας είναι να επιτεθούμε, όσο περισσότερες ευκαιρίες φτιάξουμε, τόσο θα πλησιάζουμε στο γκολ. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο αμυντικοί γίνεται, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουμε επιτρέψει στον αντίπαλο να μας απειλήσει", είπε ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags