Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης ετοιμάζει τη... βόμβα που θα "απογειώσει" τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνεται μέχρι 15/9!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 21:51:00

Ο Σαββίδης ετοιμάζει τη... βόμβα που θα "απογειώσει" τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνεται μέχρι 15/9!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο Σαββίδης ετοιμάζει τη... βόμβα που θα "απογειώσει" τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνεται μέχρι 15/9!

Η επιστροφή του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έτρεξε τις εξελίξεις και στις αρχές του επόμενου μήνα θα υπάρξει μία ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του Δικεφάλου και θα... σφυρίξει την έναρξη για τη νέα εποχή του συλλόγου.

Εξελίξεις που θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς τού ΠΑΟΚ αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι το πρώτο 15μερο του Σεπτέμβρη αναμένεται να υπάρξουν αρκετές ειδήσεις που αφορούν το γήπεδο.

Κι εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν συγκρίνεται καμία άλλη είδηση στο ρεπορτάζ μιας ομάδας, με τις ειδήσεις που αφορούν τη δημιουργία του νέου της γηπέδου. Γιατί πρόκειται για έργο πνοής, που δίνει άλλη δυναμική στον σύλλογο, τον βοηθάει για να ανοίξει οριστικά τα φτερά του.

Για να επιστρέψουμε στην πληροφορία που υπάρχει, ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει παράδοση πλάνων για το νέο γήπεδο και τον χώρο γύρω από το γήπεδο, από τις εταιρείες που έχει ζητήσει ο ΠΑΟΚ να καταθέσουν προτάσεις.

Μάλιστα, στις αρχές Σεπτέμβρη θα παρουσιάσει τα συγκεκριμένα σχέδια και στους οπαδούς τους (χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμα ώς οι οπαδοί θα έχουν ενεργό ρόλο στην απόφαση για το σχέδιο που θα προκριθεί), ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα (κάπου στα μέσα Σεπτέμβρη) τα σχέδια για τον χώρο γύρω από το γήπεδο θα βρεθούν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με άλλα λόγια μέσα στο πρώτο 15μερο του Σεπτέμβρη θα υπάρξουν οριστικές και πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις για το θέμα τού νέου γηπέδου, που θα αντιστοιχούν με μια πρώτης τάξης… μεταγραφή της ομάδας όσον αφορά τη σπουδαιότητα ενόψει της συνέχειας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags