Facebook Pixel Ατάκα Καρπετόπουλου: Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό;
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 23:31:00

Η ατάκα Καρπετόπουλου για Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακό… άναψε φωτιές - Παίκτης 148 εκατ.!

Sportdog Team
Η ατάκα Καρπετόπουλου για Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακό… άναψε φωτιές - Παίκτης 148 εκατ.!

Στο Λιμάνι ψάχνουν το… μπαμ του καλοκαιριού και ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Έβερτον και Μπάγερν Μονάχου θα ήταν σίγουρα η κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων ετών.

Τουλάχιστον πέντε μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός το επόμενο 20ημερο και μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν, πως στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να φέρουν κι έναν παίκτη από το κορυφαίο επίπεδο.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, όμως μία ατάκα του Αντώνη Καρπετόπουλου στη σημερινή εκπομπή του Bwin-ΣΠΟΡΤΦΜ… άναψε φωτιές. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Κώστα Νικολακόπουλο «Χάμες Ροντρίγκες όχι δηλαδή; Ξαναρωτάω εγω…»

Μετά από αυτό, όπως ήταν λογικό… όλοι τρέχουμε για να δούμε τι ισχύει!

Ακούστε μετά το 11.48’’:

Κορυφαίες μεταγραφές, εκατομμύρια και… Κατάρ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει το τελευταίο διάστημα από ομάδες της Ευρώπης με σκοπό να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Κατάρ και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Ραγιάν!

Η ομάδα από το Κατάρ τον είχε αποκτήσει από την Έβερτον, στην οποία είχε πάει ως ελεύθερος. Μάλιστα, είχαν δώσει και 8 εκατομμύρια στα Ζαχαρωτά, για έναν παίκτη που έχει κοστίσει συνολικά σε πωλήσεις 148 εκατ. ευρώ, μιας και η Ρεάλ το 2014 έδινε στην Μονακό 75 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η καριέρα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μιας και το 2015 κόστιζε 80 εκατ. ευρώ και το 2018 50 εκατ. ευρώ ενώ πλέον έχει αξία τα 13 εκατ. ευρώ...Με την ομάδα του Κατάρ μέσα σε ένα χρόνο έχει βάλει 5 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ σε ένα σύνολο 15 αγώνων, ωστόσο προσπαθούσε από τον περασμένο Απρίλιο να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο 31χρονος πλέον Χάμες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο... πιέζει τις καταστάσεις για να επιστρέψει στην Ευρώπη με το κασέ του να έχει πέσει αισθητά.

 

Τον Γενάρη είχε σώσει τον Κουλιμπαλί

Σοκαριστική ήταν η στιγμή στο παιχνίδι της Αλ Ραγιάν κόντρα στην Αλ Γουάκρα για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του Κατάρ τον περασμένο Γενάρη, με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να πέφτει στο έδαφος με σπασμούς μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό αμέσως από συμπαίκτες και αντιπάλους, με το ιατρικό επιτελείο να σπεύδει στο σημείο για να κάνει το καθήκον του, ωστόσο ήταν η συνεισφορά του Χάμες Ροντρίγκες εκείνη που έσωσε τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά.

 Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον, προσάρμοσε το κεφάλι του Κουλιμπαλί και αυτό επέτρεψε στο σώμα του να οξυγονώνεται μέχρι να διασχίσουν την απόσταση οι γιατροί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags