Facebook Pixel Νίκος Τριμμάτης: Ατάκες... φωτιά από Τριμμάτη για το γήπεδο του Άρη - Πανηγυρίζουν ήδη οι φίλοι της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 16:45:00

Ατάκες... φωτιά από Τριμμάτη για το γήπεδο του Άρη - Πανηγυρίζουν ήδη οι φίλοι της ομάδας

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Τριμμάτη για το γήπεδο του Άρη - Πανηγυρίζουν ήδη οι φίλοι της ομάδας

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της τηλεδιάσκεψης με μέλη της Κυβέρνησης σχετικά με την προσπάθεια κατασκευής νέου γηπέδου εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος των Κίτρινων.

Νίκος Τριμμάτης: Σημαντική μέρα η Πέμπτη (25/8) για τον Άρη μιας και πραγματοποιήθηκε η σημαντική τηλεδιάσκεψη με στελέχη της Κυβέρνησης, σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, που έλαβε μέρος, να μένει κανοποιημένος από την στάση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ παράλληλα εξέφρασε με σιγουριά πως το επόμενο διάστημα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις.

«Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης που αφορούσε το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου του Άρη. Υπήρξε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και οριοθετήθηκε ένας χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα meetings ώστε να προχωρήσουν κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποίο θα δώσουν στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να προχωρήσει το ζήτημα στην τελική του φάση. Στην φάση της υλοποίησης.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της Πολιτειας, της Περιφέρειας αλλα και των Δήμων στην τηλεδιάσκεψη έδειξαν βούληση και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες. Είμαι πεπεισμένος ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις, ώστε το μεγάλο όραμα της οικογένειας του Άρη να πάρει σάρκα και οστά», σημείωσε ο Νίκος Τριμμάτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags