Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - Παρουσιάζονται άμεσα τα σχέδια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 01:32:00

Σημαντικές εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - Παρουσιάζονται άμεσα τα σχέδια

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - Παρουσιάζονται άμεσα τα σχέδια

Το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της ομάδας να μπαίνει στην εξίσωση το προσεχές διάστημα, μιας που έρχονται ιδιαιτέρως κομβικές ειδήσεις για το πιο μεγάλο πρότζεκτ στην ιστορία της ομάδας.

 

ΠΑΟΚ: Το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της ομάδας να μπαίνει στην εξίσωση το προσεχές διάστημα, μιας που έρχονται ιδιαιτέρως κομβικές ειδήσεις για το πιο μεγάλο πρότζεκτ στην ιστορία της ομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ την επόμενη εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το πλάνο για τη Νέα Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο Σαββατοκύριακο (3-4 Σεπτεμβρίου) αναμένεται ο κόσμος του Δικεφάλου να δει τα τρία αρχιτεκτονικά σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου όπως τα ετοίμασαν οι δυο εταιρείες που έχουν αναλάβει το master plan, η Populous και η Salfo.

Οι δυο αυτές εταιρείες που έχουν αναλάβει να παρουσιάσουν τα σχέδια τους τα έχουν έτοιμα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναμένεται να τα παραλάβει στις 31 Αυγούστου. Μετά από λίγες ημέρες προετοιμασίας, από την πλευρά του ΠΑΟΚ η παρουσίαση θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, όπου θα αναλυθούν από τους εκπροσώπους των Populous και Salfo όλες οι λεπτομέρειες για τα τρία υποψήφια σχέδια για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία σχέδια θα είναι αρκετά διαφορετικά σε ότι αφορά εσωτερικό τους, ενώ θα είναι κοινά σε ότι αφορά τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο και τις προβλέψεις για την γύρω περιοχή. Σχετικά με τον εξωτερικό χώρο, πέριξ του νέου γηπέδου της Τούμπας, αυτός αναμένεται να εγκριθεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα μέσα στο Σεπτέμβριο. Οι επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και με την Περιφέρεια για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την Νέα Τούμπα και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συνέχεια.

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως είπε και στην πιο πρόσφατη τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα, παρουσία σχεδών όλων των στελεχώη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει πολύ γρήγορα στην υλοποίηση του πιο μεγάλου σχεδίου στην ιστορία του συλλόγου. Η κατασκευή της Νέας Τούμπας είναι ένα από τα θεμάτα που έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του ο Σαββίδης και από την τοποθέτηση του πρόσφατα φαίνεται ότι είναι έτοιμος να στηρίξει με κάθε τρόπο το νέο γήπεδο.

Τα τρία σχέδια διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου, κοινώς στο αρχιτεκτονικό σχέδιο της όψης που θα έχει η Νέα Τούμπα ενώ έχει κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κοστολογικής ανάγνωσης και χωρητικότητας που θα αγγίζει τις 35.000 θέσεις προκειμένου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία…

Οι ασπρόμαυροι κινούνται στην παρούσα φάση με κλειστά χαρτιά και προέχει τα σχέδια να έχουν την δική τους έγκριση προτού τεθούν στη διάθεση του κόσμου. Επί της ουσίας να αρέσουν και να «κουμπώσουν» στη δική τους οπτική και αισθητική, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται λεπτομερώς για το σπουδαίο project καθώς το νέο γήπεδο είναι ένα από τα στοιχήματα που είχε θέσει από την αρχή της παρουσίας του στον Δικέφαλο.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η παρουσίαση. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και μένει να γίνει γνωστό είναι με ποιο τρόπο θα πάρει θέση ο κόσμος του ΠΑΟΚ, κάτι που σίγουρα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την παρουσίαση των σχεδίων.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags