Facebook Pixel Champions League Live: Εντυπωσιακά γκρουπ και Σούπερ Ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 18:40:00

Live streaming η κλήρωση του Champions League - Εκπομπή και γκρουπ δυναμικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Live streaming η κλήρωση του Champions League - Εκπομπή και γκρουπ δυναμικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το... ταξίδι στα αστέρια ξεκινάει και σε λίγη ώρα θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι όμιλοι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Η… μαραθώνια διαδικασία των προκριματικών του Champions League ολοκληρώθηκε και ο χάρτης της νέας διοργάνωσης συμπληρώθηκε. Οι τρεις ομάδες που πέρασαν από τα playoffs τοποθετήθηκαν (βάσει ειδικής βαθμολογίας) στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και πλέον όλα είναι έτοιμα για την κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19:00.

Μάλιστα μπορείτε να δείτε την κλήρωση ζωντανά:

 


Δείτε αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας

1ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Ρεάλ (Ισπανία), Μπάγερν, Άιντραχτ (Γερμανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Μίλαν (Ιταλία), Παρί (Γαλλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Άγιαξ (Ολλανδία)

2ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ (Αγγλία), Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη (Ισπανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λειψία (Γερμανία)

3ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν (Γερμανία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Ίντερ, Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα, Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)

4ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Μαρσέιγ (Γαλλία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Ρέιντζερς, Σέλτικ (Σκωτία), Κοπεγχάγη (Δανία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα αρχίσουν 6-7 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει 13-14 Σεπτεμβρίου, η τρίτη 4-5 Οκτωβρίου, η τέταρτη 11-12 Οκτωβρίου, η πέμπτη 25-26 Οκτωβρίου και η έκτη 1-2 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει μετά την κλήρωση για τους «16» στις 7 Νοεμβρίου η διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ και τα νοκ άουτ θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2023.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags