Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με παίκτη που… έκοψε ο ΓΙοβάνοβιτς - Μεταγραφή από Βραζιλία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 19:47:00

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με παίκτη που… έκοψε ο ΓΙοβάνοβιτς - Μεταγραφή από Βραζιλία!

Sportdog Team
Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με παίκτη που… έκοψε ο ΓΙοβάνοβιτς - Μεταγραφή από Βραζιλία!

Στο Τριφύλλι σαρώνουν την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στα χαφ, μετά και την αποχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο μέσω δηλώσεων του τόνισε ότι δεν έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα... Βιτίνιο για τον Παναθηναϊκό!

Ο Μάρκος Μπραζ, στο περιθώριο δηλώσεών του στην πατρίδα του μίλησε για τον Βιτίνιο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήθελε να παίξει στο Τριφύλλι, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπερνάρ, αλλά σύμφωνα με τον Μπραζ το κεφάλαιο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει για τον ίδιο!

«Ο Βιτίνιο είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης εσωτερικά στα αποδυτήριά μας, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη από το διοικητικό συμβούλιο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ολα δείχνουν ότι ο Βιτίνιο θα πάρει μάλλον λίγο... φρέσκο αέρα στο τέλος του συμβολαίου του. Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, είναι σε εξέλιξη.

Το κλαμπ και ο Βιτίνιο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει προσπάθεια συνεννόησης. Η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον δυσκολέψει, πάντως, αυτό που εμείς ζητήσαμε απαντήθηκε από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, όσον αφορά την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες από σήμερα.



Τον είχε κόψει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν αρνητικός λόγω του κόστους της απόκτησης του Βιτίνιο, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο θέμα Μπερνάρ, ωστόσο οι πράσινοι συνεχίζουν και αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Βιτίνιο δεν είναι κλασικός παίκτης άξονα, βεβαίως, αλλά ο Γιοβάνοβιτς απέδειξε και με την περίπτωση του Μπερνάρ ότι εξετάζει τα χαρακτηριστικά των παικτών που τον ενδιαφέρουν και όχι σε ποια ακριβώς θέση αγωνίζονταν στις πρώην ομάδες τους. Μένει να δούμε τι θα γίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags