Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς ενόψει ΟΦΗ - Αυτές οι σκέψεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 00:03:00

Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς ενόψει ΟΦΗ - Αυτές οι σκέψεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟ

Sportdog Team
Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς ενόψει ΟΦΗ - Αυτές οι σκέψεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟ

Ο Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας.

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για ένα αρκετά δύσκολο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την προσεχή Κυριακή στις 21:00 το βράδυ! Εξάλλου, στο Τριφύλλι αγνοούν τη νίκη εκεί από το 2015 για την 24η (τότε) της Σούπερ Λιγκ χάρη σε 2 γκολ του Καρέλη και ένα του Πράνιτς!

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το 2/2 ενάντια στον ΟΦΗ, μετά από το 1-0 επί του Ιωνικού χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ, το οποίο κέρδισε ο Σπόραρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, μιας και έχουν τεθεί νοκ άουτ οι δύο του βασικοί στόπερ, Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από τους Σάρλια και Πούγγουρα. Από εκεί και πέρα, Μπρινιόλι, Κώτσιρας και Χουάνκαρ δεν θα μετακινηθούν από την ενδεκάδα, την ώρα που δεν προβλέπεται να δούμε τον Μπερνάρ, μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο και θέλει ένα διάστημα προσαρμογής.

Στον άξονα η τριάδα με Πέρεθ, Κουρμπέλη και Τσέριν είχε δουλέψει ικανοποιητικά και αναμένεται να διατηρηθεί, κάτι που ισχύει και για τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ. Ούτως ή άλλως ο Βέρμπιτς ακόμη προσαρμόζεται και για αυτό στην πρεμιέρα τον είχαμε δει μόλις για 15΄. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags