Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: "Μπαμ" μεγατόνων με Κριστιάνο - Τον στέλνουν σε σπουδαία ιταλική ομάδα - 100 εκατ. και... δανεικός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 12:02:00

"Μπαμ" μεγατόνων με Κριστιάνο - Τον στέλνουν σε σπουδαία ιταλική ομάδα - 100 εκατ. και... δανεικός!

Sportdog Team
"Μπαμ" μεγατόνων με Κριστιάνο - Τον στέλνουν σε σπουδαία ιταλική ομάδα - 100 εκατ. και... δανεικός!

Και δεν πρόκειται για την Γιουβέντους...

Από το... πουθενά έσκασε η είσηδη ότι η Νάπολι βρίσκεται κοντά στην ασύλληπτη "βόμβα" με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Tuttosport", ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναμένεται να μετακομίσει στο "Σαν Πάολο", παρότι μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι τελικά θα αποδεχτεί να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν τον Οσιμέν από τους "παρτενοπέι" και όπως σημειώνεται, προσφέρουν 100 εκατομμύρια ευρώ και δανεικό τον Ρονάλντο, που στη Νάπολι θα έχει την ευκαιρία να παίξει και πάλι στο Champions League.

«Παίρνει σάρκα και οστά η επιχείρηση σοκ: CR7 για Σπαλέτι, Οσιμέν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι βάσεις για τη συμφωνία: 100 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό και τον Πορτογάλο ως δανεικό, με τη Γιουνάιτεντ να καλύπτει μέρος του μισθού του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ των Ιταλών τονίζεται πως αυτό που απομένει είναι να πειστεί ο Ρονάλντο, ενώ ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται ήδη σε επαφές με τη Νάπολι, για να προχωρήσει άμεσα το deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags