Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για Ζαμπά - Αυτός ο λόγος - Ποια τα νέα δεδομένα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 18:13:00

Έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για Ζαμπά - Αυτός ο λόγος - Ποια τα νέα δεδομένα

Sportdog Team
Έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για Ζαμπά - Αυτός ο λόγος - Ποια τα νέα δεδομένα

Το «αγκάθι» Λέο Ζαμπά εξακολουθεί να υπάρχει στον ΠΑΟΚ και να αποτελεί έναν παίκτη που υπαρχει στο ρόστερ αλλά συνεχίζει εδώ και 2,5 μήνες περίπου τις διακοπές του στην Βραζιλία.

ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» Λέο Ζαμπά εξακολουθεί να υπάρχει στον ΠΑΟΚ και να αποτελεί έναν παίκτη που υπαρχει στο ρόστερ αλλά συνεχίζει εδώ και 2,5 μήνες περίπου τις διακοπές του στην Βραζιλία.

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Αλ Μπάτιν δεν προχώρησε, με τον παίκτη να εμφανίζεται αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό Κόλπο, ωστόσο από ότι φαίνεται τις τελευταίες μέρες υπήρχε πρόταση και από ομάδα της πατρίδας του για την αποκτήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία, η Σεαρά ενδιαφέρθηκε για να εντάξει στο δυναμικό της αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bolavip.com ο προπονητής της ομάδας ήθελε τον Ζαμπά αλλά οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στην πρόταση δανεισμού που έκαναν.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει :

«Ο Λέο Ζαμπά ήταν μια από τις επιλογές του προπονητή της Σεαρά, Μαρκίνιος Σάντος και ο πρόεδρoς της ομάδας, Ρόμπσον Κάστρο έκανε προσπάθειες για τον αποκτήσει αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ δεν προχώρησαν.

Ο Ζαμπά προσπάθησε να αποδεσμευτεί από την ελληνική ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα. Ως εκ τούτου, είναι απίθανο ο Βραζιλιάνος να γίνει μέλος της ομάδας την τρέχουσα μεγαγραφική περίοδο.

Ο Ρόμπσον Κάστρο είναι πιθανό να δοκιμάσει να φέρει ξανά τον Βραζιλιάνο στην αρχή της επόμενης σεζόν στην Σεαρά. Για να φέρει τον Ζαμπά, ο πρόεδρος της «βοζάο» θα έπρεπε να πληρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ. Το ποσό αυτο ήταν ένας από τους λόγους για την Σεαρά να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Η ιδέα στην συνεχεια ήταν να αποκτηθεί δανεικός ο Λέο Ζαμπά κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζαμπά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος και έχει τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο με νέο σύλλογο ήδη από τον Ιανουάριο, ο επιθετικός θα λάβει σύντομα νέα προσφορά από την Σεαρά. Τους επόμενους μήνες, ο πρόεδρος της Σεαρά θα προσπαθήσει να συνάψει συμφωνία με τον παίκτη. Το μεγάλο πρόβλημα για την Σεαρά θα είναι ο ανταγωνισμός που έχει για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ζαμπά έχει λάβει ενδιαφέρον από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ωστόσο, καμία από τις ομάδες δεν προχώρησε σε επίσημη προσφορά και ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags