Facebook Pixel AEK: Αυτές είναι οι σκέψεις Αλμέιδα ενόψει Βόλου - Έτσι θα κατεβάσει την ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 20:10:00

Αυτές είναι οι σκέψεις Αλμέιδα ενόψει Βόλου - Έτσι θα κατεβάσει την ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτές είναι οι σκέψεις Αλμέιδα ενόψει Βόλου - Έτσι θα κατεβάσει την ΑΕΚ

Οι δοκιμές που έκανε την Πέμπτη ο  Ματίας Αλμέιδα δείχνουν το προς τα που καταλήγει σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει για την ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο στη Ριζούπολη (21:30).

AEK: Οι δοκιμές που έκανε την Πέμπτη ο  Ματίας Αλμέιδα δείχνουν το προς τα που καταλήγει σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει για την ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο στη Ριζούπολη (21:30).

Όλα δείχνουν ότι το μόνο που σκέφτεται είναι το εάν θα χρησιμοποιήσει τον Αρόλντ Μουκουντί στην ενδεκάδα! Εξάλλου, ο Καμερουνέζος στόπερ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά υστερεί σε προπονήσεις με την ομάδα και ο Αργεντινός βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή θα επιμείνει στην τριάδα που έπαιξε στη Λαμία (Τζαβέλλας, Βίντα, Χατζισαφί

Αν ο νεοαποκτηθείς άσος μπει στο βασικό σχήμα είναι άγνωστο πώς θα διαμορφωθεί η αμυντική γραμμή και ποιος θα… θυσιαστεί. Ένα σενάριο είναι να παίξει εκείνος στο κέντρο της άμυνας, με Τζαβέλλα και Βίντα αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες θέσεις, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα. Τσούμπερ από αριστερά και Άμραμπατ από δεξιά θα καλύπτουν τις δύο πλευρές, Σιμάνσκι και Γιόνσον μαζί με τον Πινέδα θα είναι η τριάδα στο κέντρο, με τον Μάνταλο να κινείται πιο κοντά στον Αραούχο.

Ο Γκατσίνοβιτς θα είναι στην αποστολή, αφού έχει ξεπεράσει την ίωση, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο και έτσι θα έρθει λογικά από τον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags