Facebook Pixel Χερμάν Μπούργκος: Φοβερές ατάκες Μπούργκος για φετινό Άρη - Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 20:50:00

Φοβερές ατάκες Μπούργκος για φετινό Άρη - Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μπούργκος για φετινό Άρη - Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Αργεντίνος τεχνικός των Κίτρινων ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής τονίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Χερμάν Μπούργκος: Για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη, αναφέροντας παράλληλα πως δεν νιώθει καμία πίεση από τις υψηλές απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες που έχει τη φετινή σεζόν.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Αναφορικά με το γεγονός πως η ομάδα του κυνηγάει και τους δύο εγχώριους τίτλους και πως το αφουγκράζεται ο ίδιος: «Δεν νιώθω καμία πίεση και καμία αμφιβολία. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και σαφώς θα καθοριστούν παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τους πολλούς παίκτες που έχει το ρόστερ του Άρη και αν προβληματίζεται κάθε φορά: «Όχι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι κάτι που το ζουν πολλοί προπονητές και είναι πολύ σημαντικό να έρχονται καινούριοι παίκτες. Εμείς βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της ομάδας, από εκεί και πέρα θέλουμε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαζί να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε».

Σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ, που επιτρέπει στον Άρη να χρησιμοποιήσει όλους του ξένους του:«Ναι είναι κάτι πολύ θετικό, γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε όλους τους παίκτες μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη και πόσο κοντά βρίσκεται εν συγκρίσει με αυτό που θέλει και έχει ο ίδιος στο μυαλό του: «Δεν είναι κάτι εύκολο να το πετύχουμε. Αυτές τις μέρες ήρθε και ένας ποδοσφαιριστής καινούριος. Βρισκόμαστε στη φάση που βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα ομάδα και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το αν περιμένει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος: «Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Αν η ομάδα έχει κάποια άλλα αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Οντουμπάτζο: «Μακάρι... όχι», είπε ο Χερμάν Μπούργκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags