Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Διπλή μεταγραφή ΠΑΟ για αντι-Αλεξανδρόπουλο - Έρχεται ξανά μεγάλο όνομα - Δέσμευση Αλαφούζου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 21:50:00

Διπλή μεταγραφή ΠΑΟ για αντι-Αλεξανδρόπουλο - Έρχεται ξανά μεγάλο όνομα - Δέσμευση Αλαφούζου!

του Νίκου Στεργίου
Διπλή μεταγραφή ΠΑΟ για αντι-Αλεξανδρόπουλο - Έρχεται ξανά μεγάλο όνομα - Δέσμευση Αλαφούζου!

Το τεράστιο deal και ποιοι θα καλύψουν το κενό στο πράσινο ρόστερ. Οι Πράσινοι μετά την οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας… φουλάρουν για τις μεταγραφές που χρειάζονται πλέον για τη μεσαία γραμμή. Φήμη για μεγάλο… μπαμ.

Κάθετοι ήταν στον Παναθηναϊκό στο ποσοστό μεταπώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, στις επαφές που έκαναν με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς δεν ήθελαν με τίποτα να πέσει κάτω από 25%. Τελικά κατάφεραν να το φτάσουν στο 30% αν και η Σπόρτινγκ άρχισε με προσφορά στο 10% ποσοστό μεταπώλησης!

Μάλιστα, η αρχική πρόταση της Σπόρτινγκ ήταν για 4 εκατ. ευρώ (η πρώτη-πρώτη, ύψους 3 εκατ. ευρώ, δεν συζητήθηκε καν), αλλά οι Πράσινοι έφτασαν το ποσό στα 4,5 εκατ. ευρώ! Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, είναι ένα πολύ καλό deal, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον είχε στο βασικό του πλάνο στο ποδόσφαιρο κατοχής που ήθελε να παίξει και φέτος.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η εξέλιξη του Αλεξανδρόπουλου θα είναι τόσο καλή που, προφανώς, θα κάνει μεταγραφή με πολλά χρήματα από την Σπόρτινγκ για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα (-για αυτό επένδυσαν πάνω του, άλλωστε, οι Πορτογάλοι), κάτι που σημαίνει ότι το τελικό ποσό που θα λάβει μακροπρόθεσμα ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ μεγάλο!

Τι περιλαμβάνει η επόμενη μέρα; Ο προγραμματισμός πριν φύγει ο Αλεξανδρόπουλος ήταν για να έρθει ένα 8άρι, τώρα εκ των πραγμάτων θα έρθει ένα ακόμα 8άρι (συνολικά 2 δηλαδή!) που θα έχει τα στοιχεία (δύναμη, τρεξίματα κ.λπ.) του Αλεξανδρόπουλου (σας γράψαμε από χθες για… νέο Τσέριν, διαβάστε ΕΔΩ)! Πόσο εύκολο είναι να συμβεί αυτό τέλη Αυγούστου, μένει να το δούμε στην πορεία...

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ένας από τους δύο χαφ που θα έρθει θα είναι 11αδάτος, μια πολύ καλή λύση/όνομα δηλαδή (σκέψεις για… δεύτερο Μπερνάρ σας έγραψε χθες ο Ευάγγελος Μίχος), ενώ ο άλλος θα είναι παίκτης που θα έχει ρόλο περισσότερο στον πάγκο και θα έρχεται στην 11άδα όποτε χρειάζεται ανάγκη.

Στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τράμπζονσπορ, παρά τη βελτιωμένη πρόταση που σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, καθώς η επιθυμία του συλλόγου είναι να συνεχίσει κανονικά ο αρχηγός γιατί είναι πολύ αργά στο μεταγραφικό παζάρι για να έρθει και τρίτος χαφ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στο παρά πέντε: Σε ποια ελληνική ομάδα πάει ο Πάολο Φερνάντες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags