Facebook Pixel Χρήστος Λισγάρας: Σε ομάδα έκπληξη ο Λισγάρας
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 00:03:00

Έσκασε η... βόμβα με Λισγάρα!

Sportdog Team
Έσκασε η... βόμβα με Λισγάρα!

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος αμυντικός μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χρήστος Λισγάρας: Παίκτης του Μακεδονικού με κάθε επισημότητα είναι ο Χρήστος Λισγάρας, όπου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/8) από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα!

Ο 36χρονος (12/02/1986) κεντρικός αμυντικός πρόκειται για έναν εκ των εμπειρότερων εν ενεργεία Ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μιας και η έως τώρα καριέρα και πορεία του είναι αξιοσημείωτες!

Παίζοντας επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ηλικία των 19 στην Παναχαϊκή (Β Εθνική), έχει καταγράψει 221 (!) συμμετοχές στην Super League, 21 στην δεύτερη κατηγορία, 32 στο Κύπελλο Ελλάδος και 1 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2012/13, παίζοντας βασικός για τον Αστέρα Τρίπολης στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης!

Εκτός από την Παναχαϊκή, αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης!

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία και ποιότητα του Λισγάρα προσθέτουν στο νεανικό σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη ορισμένα απαραίτητα στοιχεία τόσο για τις περιπέτειες του Μακεδονικού στους αγωνιστικούς χώρους όσο και για τη ζωή στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Χρήστο στη μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τη φανέλα του Μακεδονικού!»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags