Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στα... κάγκελα στον ΠΑΟΚ - Του μένει... αμανάτι ο Ζαμπά - Τέλος από Βραζιλία
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 17:21:00

Στα... κάγκελα στον ΠΑΟΚ - Του μένει... αμανάτι ο Ζαμπά - Τέλος από Βραζιλία

Sportdog Team
Στα... κάγκελα στον ΠΑΟΚ - Του μένει... αμανάτι ο Ζαμπά - Τέλος από Βραζιλία

Η προοπτική να φορέσει τη φανέλα της Σεάρα ο Λέο Ζαμπά ήταν υπαρκτό σενάριο, αλλά η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε. 

 

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να προσπαθεί να ξεφύγει από το συμβόλαιο του Λέο Ζαμπά όμως παρά το γεγονός ότι η Σεαρά ήταν κοντά στον αποκτήσει η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε, ενώ την ίδια στιγμή κλείνει ολόκληρη η αγορά της Βραζιλίας, μιας και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στην χώρα.

«Ο Λέο Ζαμπά ήταν μια από τις επιλογές του προπονητή της Σεαρά, Μαρκίνιος Σάντος και ο πρόεδρος της ομάδας, Ρόμπσον Κάστρο έκανε προσπάθειες για τον αποκτήσει αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ δεν προχώρησαν. Ο Ζαμπά προσπάθησε να αποδεσμευτεί από την ελληνική ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα. Ως εκ τούτου, είναι απίθανο ο Βραζιλιάνος να γίνει μέλος της ομάδας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ρόμπσον Κάστρο είναι πιθανό να δοκιμάσει να φέρει ξανά τον Βραζιλιάνο στην αρχή της επόμενης σεζόν στην Σεαρά. Για να φέρει τον Ζαμπά, ο πρόεδρος της «βοζάο» θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά ήταν ένας από τους λόγους για την Σεαρά να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Η ιδέα ήταν να αποκτηθεί δανεικός ο Λέο Ζαμπά κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζαμπά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος και έχει τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο με νέο σύλλογο ήδη από τον Ιανουάριο, ο επιθετικός θα λάβει σύντομα νέα προσφορά από την Σεαρά. Τους επόμενους μήνες, ο πρόεδρος της Σεαρά θα προσπαθήσει να συνάψει συμφωνία με τον παίκτη. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα θα είναι ο ανταγωνισμός που έχει για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ζαμπά έχει λάβει ενδιαφέρον από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ωστόσο, καμία από τις ομάδες δεν προχώρησε σε επίσημη προσφορά και ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ», αναφέρει το ρεπορτάζ από την Βραζιλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags