Facebook Pixel Άρης: "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης - "Πιο εύκολα το γήπεδο του Άρη" - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 23:24:00

"Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης - "Πιο εύκολα το γήπεδο του Άρη" - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης - "Πιο εύκολα το γήπεδο του Άρη" - Αυτός ο λόγος

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σωκράτης Δημητριάδης ο οποίος αναφέρθηκε στην κατασκευή του γηπέδου των Κίτρινων και γιατί είναι ευκολότερο από τη Νέα Τούμπα.

Σωκράτης Δημητριάδης: Δηλώσεις στον  FOCUS 103,6 Fm έκανε ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπου θα παραβρεθεί στις επερχόμενες τηλεδιασκέψεις για το νέο γήπεδο του Άρη, μιλώντας για το έργο και γιατί η κατασκευή του είναι ευκολότερη από τη Νέα Τούμπα.

"Από πλευράς του Δήμου, με εντολή και δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, θέλουμε διακαώς την κατασκευή νέου γηπέδου του Άρη και την ανταλλαγή οικοπέδων, γιατί μέσα στην περιοχή Χαριλάου θα γίνει ένας πνεύμονας πρασίνου, που θα βοηθήσει να αλλάξει όψη όλη η περιοχή, θα γίνουν ενδεχομένως και μικρά γηπεδάκια για να παίζουν τα παιδιά και το Μουσείο του Άρη, που δικαιούται να το έχει εκεί, λόγω ιστορικότητας του γηπέδου. Υπήρχε θετικό κλίμα από όλους τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ τώρα είμαστε σε αναμονή των πιο κλειστών συσκέψεων και απ΄την ομάδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, συμμετέχω εγώ και ο κ. Μήτρου.

Το νέο γήπεδο του Άρη θα είναι πιο εύκολο να γίνει από τη Νέα Τούμπα, γιατί στην Τούμπα θα πρέπει να γκρεμιστεί ένα γήπεδο και να χτιστεί ένα καιν ούργιο. Δεν θα συμβεί το ίδιο στον χώρο του ΟΑΕΔ πίσω από το ΙΚΕΑ. Εκεί είναι καθαρός ο χώρος, μπαίνεις και χτίζεις, ούτε γκρεμίσματα ούτε τίποτα, γιαυτό από την αρχή, εγώ προσωπικά έλεγα ότι καλό θα ήταν να πάει ο ΠΑΟΚ σε άλλο χώρο και να χτίσει καινούργιο γήπεδο, τώρα μπορεί να το είχε τελειώσει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά αποφάσισαν οι φίλαθλοι ότι πρέπει να γίνει εκεί και η απόφαση είναι σεβαστή. Όσον αφορά στο νέο γήπεδο του Άρη, μετά την ΔΕΘ και μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, θα γίνει η επόμενη σύσκεψη που θα αφορά στο τεχνικό κομμάτι, αυτό της μελέτης, πλέον. Γι αυτό σας λέω ότι μπορεί να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα στο γήπεδο του Άρη και ίσως να είναι και πιο γρήγορα έτοιμο από του ΠΑΟΚ", είπε ο Σωκράτης Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags