Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Σισέ, Μασούρα και Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-28 15:16:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Σισέ, Μασούρα και Μανωλά!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Σισέ, Μασούρα και Μανωλά!

 Όσα είπε για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου δεν αποκλείεται βέβαια να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Χουάνγκ Ιν-μπεόμ.

Στα μεταγραφικά, μετέφερε την πληροφορία πως εκείνο που προκύπτει είναι πως ο σύλλογος δεν έχει καμία διάθεση να δώσει τον Παπ Αμπού Σισέ, Γιώργο Μασούρα και Κώστα Μανωλά.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε είναι πως «αυτό που τώρα περιμένουμε είναι να τελειώσει η μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στην Ιταλία. Δεν έχει κλειδώσει στη Ρόμα, αλλά προς τα εκεί πάει. Αυτή είναι η επιθυμία του παίκτη, με την Μόντσα να κάνει λίγο πιο πίσω. Η Ρόμα έχει ανεβάσει την προσφορά της στον Ολυμπιακό, στον οποίο – σύμφωνα με ιταλικές πληροφορίες – δίνει 2 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο για έναν χρόνο και 8 εκατ. ευρώ ως οψιόν αγοράς που θα γίνει υποχρεωτική αν παίξει το 70% των αγώνων ή η Ρόμα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός θέλει ένα από τα δύο, η Ρόμα και τα δύο, ενώ η Μόντσα βάζει υποχρεωτική την οψιόν αν παραμείνει στην κατηγορία. Μέχρι απόψε περιμένει η Ρόμα την απάντηση του Ολυμπιακού, για να φύγει ο παίκτης και αναχωρήσει αύριο για την Ιταλία».

Για να καταλήξει, επαναλαμβάνοντας πως οι βασικές ανάγκες του Ολυμπιακού είναι οπωσδήποτε ένας εξτρέμ, ένα οκταροεξάρι για να αναπληρωθεί το κενό του Μαντί και έναν αριστερό μπακ για να είναι καλυμμένη η ομάδα σε περίπτωση που «σκάσει» πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ αλλά και γενικότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags