Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πρόταση για Τσιγγάρα - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟΚ - Περιμένουν τον Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-29 17:29:00

Αυτή είναι η πρόταση για Τσιγγάρα - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟΚ - Περιμένουν τον Σαββίδη!

Sportdog Team
Αυτή είναι η πρόταση για Τσιγγάρα - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟΚ - Περιμένουν τον Σαββίδη!

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Τούμπα, καθώς φαίνεται πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιμένει στην παραμονή του.

Κάθε άλλο παρά απίθανη θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Χάρη Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ, μετά την επίσημη πρόταση δανεισμού του που έφτασε στους Θεσσαλονικείς από την Τουλούζ.

Η ομάδα της Ligue 1 είχε ψηλά στη λίστα της το νεαρό μέσο, γνωρίζοντας την επιθυμία του να δοκιμάσει τις αντοχές του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Την ίδια στιγμή, μεγάλο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον συμπεριελάμβανε στις πρώτες του επιλογές για τον άξονα.

Αυτή τη στιγμή πρόθεση όλων των πλευρών είναι να ολοκληρωθεί το deal. Αυτό που απομένει, ουσιαστικά, είναι το τελικό οκ του Ιβάν Σαββίδη. Άπαξ και αυτό έρθει, τότε η μεταγραφή θα γίνει οριστικά.

Σημειώνεται, ότι η Τουλούζ προτίθεται να καλύψει όλο το φετινό συμβόλαιο του Τσιγγάρα (σ.σ. περίπου στις 150 χιλ. ευρώ), ενώ σε περίπτωση που θελήσει να αγοράσει πλήρως τα δικαιώματά του, τότε θα πρέπει να πληρώσει περί τα 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags