Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο: Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τώρα ετοιμάζεται για μεταγραφάρα - Πάνω από 30 "μύρια"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 00:05:00

Απίστευτο: Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τώρα ετοιμάζεται για μεταγραφάρα - Πάνω από 30 "μύρια"!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τώρα ετοιμάζεται για μεταγραφάρα - Πάνω από 30 "μύρια"!

"Έπαιξε" δυνατά για τους Ερυθρολεύκους, που όμως δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Πλέον η αξία του έχει εκτοξευθεί και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον τσεκάρουν.

Ολυμπιακός: Οι φίλοι του Ολυμπιακού σίγουρα θα θυμούνται τον Μικάιλο Μούντρικ, για την απόκτηση του οποίου είχαν ενδιαφερθεί οι Ερυθρόλευκοι τον περασμένο Απρίλιο. Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία έμοιαζε ως ευκαιρία ώστε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τη Σαχτάρ, ενώ ο παίκτης είχε εντυπωσιάσει σε ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων (νίκη του Ολυμπιακού με 1-0) στο Φάληρο.

Ο Μούντρικ δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού, μιάς και η Σαχτάρ είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσει ένα από τα μεγάλα αστέρια της.

Φαίνεται πως οι Ουκρανοί κάτι ήξεραν και κοστολογούσαν ακριβά τον 21χρονο εξτρέμ, αφού ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Έβερτον έκανε επίσημη πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Σαχτάρ απάντησε αρνητικά στην προσφορά της αγγλικής ομάδας, καθώς εκτιμά ότι μπορεί να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα από τον Μούντρικ!

Ο ταλαντούχος άσος έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια με την Σαχτάρ και έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Νις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόβλημα" με Ελ Αραμπι και Βατσλίκ - Απαράδεκτος Ζινγκερνάγκελ - Μεγάλο το ρίσκο με Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags