Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα με Σιώπη στον Ολυμπιακό! Έρχεται άμεσα Ελλάδα ο Αμαβί, βρήκε και τον εξτρέμ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 13:43:00

Βόμβα με Σιώπη στον Ολυμπιακό - Βρήκε και τον εξτρέμ!

Sportdog Team
Βόμβα με Σιώπη στον Ολυμπιακό - Βρήκε και τον εξτρέμ!

Ο Έλληνας άσος είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα! Πώς προέκυψαν τα σενάρια από την Τουρκία, οι τελευταίες πληροφορίες και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Μία μεταγραφή έκπληξη είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία στην Τουρκία για τον Μανώλη Σιώπη.

Αυτό μετέφερε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Bwin ΣΠΟΡ-ΦΜ και πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρξει ακόμα και ανταλλαγή με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Μανώλης Σιώπης όχι απλά... έσωσε την καριέρα του, με την απόφασή του το 2019 να γίνει παίκτης της Αλάνιασπορ, αλλά κατάφερε να εκτοξεύσει και τη χρηματιστηριακή του αξία, μιας και ότι έφευγε από την Ελλάδα άξιζε 1 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον αξίζει 5.5 εκατ. ευρώ! Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο βασικός πυλώνας (πρώτα της Αλάνιασπορ) και της Τραμπζονσπόρ που κατέκτησε και το πρωτάθλημα πέρυσι μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα.

Μάλιστα, πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος, μιας και έπαιξε συνολικά σε 38 αγώνες, εκ των οποίων οι 34 στη θέση του αμυντικού χαφ και οι άλλες 4 στον άξονα. Τη φετινή χρονιά δεν έχει χάσει κάποιον αγώνα, ωστόσο έχει μπει ως αλλαγή σε 2 από τα 7 ματς των Τούρκων που έχουν απωλέσει 5 βαθμούς στα πρώτα 4 ματς.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι φαίνεται πως έχει κλείσει ο Αμαβί για τα μπακ ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, ενώ ο Νο1 στόχος για τους εξτρέμ είναι ο Καβαλέιρο της Φούλαμ και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags