Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" τώρα: Νέος εκλεκτός Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Κοντά σε deal" - Έβαλε γκολάρα στον ΠΑΟΚ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 22:17:00

"Έσκασε" τώρα: Νέος εκλεκτός Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Κοντά σε deal" - Έβαλε 2 γκολ στον ΠΑΟΚ! (Vid)

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Νέος εκλεκτός Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Κοντά σε deal" - Έβαλε 2 γκολ στον ΠΑΟΚ! (Vid)

Φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παίκτης από ομάδα Champions League, είχε σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με tweet του έγκυρου ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο, ο οποίος ασχολείται συχνά με μεταγραφικά θέματα των Πειραιωτών.

Πρόκειται για εξτρέμ που αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη και μάλιστα την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε αναμετρήσεις για τους ομίλους του Conference League.

Ο Μπιέλ είναι 25 ετών και διακρίνεται για την ταχύτητά και την έφεσή του στην ντρίμπλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκεται για εξτρέμ που σκοράρει αλλά και πως μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως δεκάρι.

Τη φετινή σεζόν έχει 9 εμφανίσεις, 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Κοπεγχάγης μετρά 128 συμμετοχές, με 32 γκολ και 28 ασίστ.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags