Facebook Pixel Εκτόξευση στον ΠΑΟ με... Μπάρκλεϊ! Ο Αλαφούζος ρίχνει χρήμα!
| 2022-09-02 14:45:00

"Εκτόξευση" στον ΠΑΟ με... Μπάρκλεϊ - Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Εκτόξευση" στον ΠΑΟ με... Μπάρκλεϊ - Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς!

Οι πληροφορίες για το νέο "μπαμ" και ποιοι είναι πλέον οι 11αδατοι! Το Τριφύλλι αναμένεται να αποκτήσει δύο κεντρικούς χαφ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ένας εκ των δύο θα είναι... Μπερνάρ. Οι φήμες για τον παικταρά από Αγγλία και οι σκέψεις του προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει... σχετικά πίσω στην ενίσχυση που αφορά, τουλάχιστον, μια μεταγραφή για τον άξονα, μιας και πουλήθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το κενό του οποίου προς ώρας δεν έχει αντικατασταθεί.

Το γεγονός ότι οι πράσινοι έβαλαν στα ταμεία τους περισσότερα από 4.5 εκατ. ευρώ δείχνει ότι ένα μέρος από αυτό το ποσό θα δοθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του επιτελείου του προκειμένου να αποκτηθεί ένας δεύτερος... Μπερνάρ, με λίγο χαμηλότερες αποδοχές. Κοινώς, ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην ελεύθερη αγορά για χαφ του 1 εκατ. ευρώ!

Ένα από τα τελευταία μεγάλα ονόματα που έμειναν ελεύθερα είναι αυτό του Ρος Μπάρκλεϊ. Ο Άγγλος χαφ έχει αξία 12 εκατ. ευρώ και έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες, ωστόσο δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Αγγλίας και δύσκολα να έριχνε τόσο πολύ το κασέ του. Ωστόσο γενικά υπάρχει η θέληση για να έρθει ένας παίκτης από το πάνω ράφι. Έτσι και αλλιώς αυτή τη στιγμή οι πράσινοι έχουν τρεις αρκετά ποιοτικούς χαφ, αλλά δεν αρκούν σε καμία περίπτωση για μια ομάδα που ξεκινά σε κάθε ματς με τρεις παίκτες στον άξονα και που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Ουσιαστικά στο Τριφύλλι ψάχνουν έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή τύπου Μαουρίτσιο που θα μπορέσει να έρθει και να πάρει τη φανέλα βασικού στις καλές του ημέρες και όταν κάτσει πάγκο να μη δημιουργεί θέματα, ενώ υπάρχει η θέληση να αποκτηθεί και ένας... Αλεξανδρόπουλος. Δηλαδή ένας νεαρός εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Αυτό που προκύπτει είναι πως οι πράσινοι βρίσκονται κοντά στην τελική τους επιλογή, η οποία θα είναι απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει αποδείξει πως θέλει να ζυγίζει καλά κάθε επιλογή που παίρνει και αυτό το καλοκαίρι έχει δικαιωθεί πλήρως για τη συγκεκριμένη του απόφαση.. Καιρό είχε να φέρει ο Παναθηναϊκός ταυτόχρονα παίκτες όπως ο Μπερνάρ, ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς.

Όσον αφορά τους βασικούς με τους οποίους θα πορευθεί όλη τη χρονιά η ομάδα, αυτή τη στιγμή οι σίγουροι του Σέρβου είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Παλάσιος και Σπόραρ! Δεν λέμε πως θα... βγει από την ενδεκάδα ο τρομερός στην εκκίνηση Αϊτόρ, αλλά φέτος και με Μπερνάρ και Βέρμπιτς το ροτέισον θα είναι πιο μεγάλο στο Τριφύλλι. Οπότε ο χαφ που θα έρθει, δεν αποκλείεται να γίνει και άμεσα ενδεκαδάτος. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε τη μπάνκα" ο Αλαφούζος - Ποσό "μαμούθ" για το φετινό μπάτζετ - Εκτόξευση με χάφαρο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags