Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος Ιβάν σε Λουτσέσκου - Άλλος πληρώνει το 10αρι
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-02 12:28:00

"Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος Ιβάν σε Λουτσέσκου - Άλλος πληρώνει το 10αρι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος Ιβάν σε Λουτσέσκου - Άλλος πληρώνει το 10αρι!

Ποιος βάζει τα χρήματα για τη μεταγραφή, σούπερ παίκτης στη λίστα! Για ποιο στέλεχος του Δικεφάλου κυκλοφορούν πολλά... ανησυχητικά σενάρια τις τελευταίες ημέρες και ο προβληματισμός που υπάρχει στη διοίκηση. Οι στόχοι που έθεσε ο ιδιοκτήτης και τα χρήματα που βρέθηκαν για τη μεγάλη κίνηση.

Προβληματισμός φαίνεται ότι υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μπότο, καθώς όταν υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα θα έφτανε να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και η λύση για τη θέση τού 10αριού θα είναι ο Πάολο Φερνάντες, του Βόλου!

Και μάλιστα με ένα ποσό αυξημένο, όχι κάποιο καλό deal για τον σύλλογο, ενδεικτικό του ότι φτάσαμε και στο "και 5" για να παρέμβει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης και να προχωρήσει (αν προχωρήσει!) η ενίσχυση σε μια τόσο νευραλγική θέση.

Στη συμπρωτεύουσα υπάρχει μουρμούρα για τον Πορτογάλο, αλλά το sportdog έψαξε λίγο το θέμα για να δει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι εξασφαλισμένο, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός, φυσικά, αν θελήσει ο ίδιος, νωρίτερα, να αποχωρήσει...

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επαφή που υπήρξε με τον Σαββιδη πριν από λίγο καιρό, ο Ιβάν ενημέρωσε τους Λουτσέσκου και Μπότο ότι στόχος τής ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρώτη θέση, ενώ δέχεται ότι μπορεί η ομάδα να τερματίσει τελικά και στη δεύτερη θέση αν υπάρξουν εμπόδια τόσο μεγάλα που δεν μπορεί να ξεπεράσει ο σύλλογος.

Άρα ο στόχος του Δικέφαλου είναι το νταμπλ στην ουσία, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει και ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με βάση αυτό θα κριθούν Λουτσέσκου και Μπότο και τότε θα κάνει ταμείο ο Σαββίδης! Κι αν για τον Λουτσέσκου τυπικά δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης ακόμα κι αν δεν κερδίσει το νταμπλ η ομάδα, για τον Ζοσέ Μπότο που πραγματοποιεί και υλοποιεί τον σχεδιασμό, τα πράγματα ίσως να είναι διαφορετικά...

Βρήκε τα λεφτά για το 10αρι!

Ένα εξαιρετικό deal πραγματοποίησε ο Δικέφαλος με την παραχώρηση του Λάζαρου Λάμπρου στην Εξέλσιορ, δεδομένου ότι επιτεύχθηκε η αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολόγιζε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η ομάδα έβαλε χρήματα στα ταμεία της!

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι θα πουν στα ταμεία τής ΠΑΕ 450.000 ευρώ για την παραχώρηση του Λάμπρου (!), συν φυσικά οι 400.000 ευρω που εξοικονομήθηκαν από το συμβόλαιό του! Για την ιστορία υπάρχει και 5% που κράτησε η ομάδα ως ποσοστό μεταπώλησης, στην περίπτωση που στο μέλλον ο Λάμπρου φύγει για άλλη ομάδα.

Αν σε αυτά τα χρήματα, που είναι 450.000 + 400.000, προσθέσουμε και τις 300.000 ευρώ που έλαβε ο ΠΑΟΚ από την Τουλούζ ως ενοίκιο για τον δανεισμό του Τσιγγάρα, έχει συνολικό κέρδος 1.150.000 ευρώ!

Με αυτά τα χρήματα αναμένεται να βγει ο Δικέφαλος στην αγορά για να τελειώσει με τη μεταγραφή του 10αριού: Είτε αυτός είναι ο Πάολο Φερνάντες, του Βόλου, που ο Μπέος ζητάει περίπου 1 εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσει είτε αφορά τον Λαμπιάντ (που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ) είτε όποια άλλη περίπτωση ενδιαφέρει! 

Ο Δικέφαλος έχει ζεστό χρήμα για να δώσει, με deals που πιστώνονται πάντως στον Ζοσέ Μπότο (όσο κι αν μπαίνει αστερίσκος για την παραχώρηση του Τσιγγάρα, για παράδειγμα), για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρει στην ομάδα το 10άρι που τόσο πολύ θέλει ο Λουτσέσκου και τόσο πολύ λείπει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10αρι που θα ξεσηκώσει την Τούμπα - "Φαντεζί παίκτης, ανώτερος του Φερνάντες - Τον πλήρωσε ο Άγιαξ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags