Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Έρχεται Ελλάδα και παίζει Ευρώπη ο Μαρσέλο - Τρία top ονόματα του Ολυμπιακού έμεινα εκτός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-03 01:07:00

Έρχεται Ελλάδα και παίζει Ευρώπη ο Μαρσέλο - Τέσσερα κορυφαία ονόματα και Φορτούνης έμειναν εκτός!

Sportdog Team
Έρχεται Ελλάδα και παίζει Ευρώπη ο Μαρσέλο - Τέσσερα κορυφαία ονόματα και Φορτούνης έμειναν εκτός!

Τεράστιες εκπλήξεις από τον Κορμπεράν, καθώς παίκτες που προβληματίζουν με την απόδοσή τους, φαίνεται πως… τιμωρούνται.

Μεγάλες εκπλήξεις και… ειδήσεις βγάζει η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, στην οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα δηλωθεί ο Μαρσέλο, που ανακοινώθηκε επίσημα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη λίστα ενδέχεται να προλάβει να μπει και ο Τζος Μπόουλερ, ο εξτρέμ που θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου!

Ωστόσο, υπάρχουν και εκπλήξεις με όσους έμειναν εκτός Europa League. Eκτός της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Αγκιμπού Καμαρά και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο Κάρλος Κορμπεράν, αποφάσισε να «κόψει» από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού τον Αμερικανό εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Λιμάνι.

Αναλυτικά, στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο, Τζος Μπόουλερ και Πεπ Μπιέλ. Όσον αφορά τους γηγενείς, αυτοί είναι οι Θανάσης Ανδρούτσος, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Παναγιώτης Ρέτσος και Μάριος Βρουσάι.

Εκτός έμειναν οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Ντορόν Λάιντνερ, Αχμέντ Χασάν, Αγκιμπού Καμαρά, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού:

Μαρσέλο

Μπόουλερ

Ανδρούτσος

Άβιλα

Μπα

Μπουχαλάκης

Σισέ

Ελ Αραμπί

Ίνμπομ Χουάνκ

Ουί Τζο Χουάνγκ

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Κούντε

Μανωλάς

Μπιέλ

Μασούρας

Ροντρίγκες

Εμβιλά

Παπασταθόπουλος

Ρέαμπτσιουκ

Ρέτσος

Τζολάκης

Βατσλίκ

Βαλμπουενά

Βρουσάι

Βρσάλικο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags