Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Νέα ΒΟΜΒΑ Μαρινάκη μετά τον Μαρσέλο - Χαφάρα από κορυφαία ομάδα - "Ποιοτική αναβάθμιση"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-03 12:30:00

Νέα ΒΟΜΒΑ Μαρινάκη μετά τον Μαρσέλο - Χαφάρα από κορυφαία ομάδα - "Ποιοτική αναβάθμιση"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα ΒΟΜΒΑ Μαρινάκη μετά τον Μαρσέλο - Χαφάρα από κορυφαία ομάδα - "Ποιοτική αναβάθμιση"!

"Αμυντικός χαφ που θα κάνει τη διαφορά, τον ήθελε ο Μοντέστο"! Στο Λιμάνι μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ ετοιμάζονται για μία ακόμα σπουδαία προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ποιος είναι ο παίκτης και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
 

Η απόκτηση του Μαρσέλο έχει προκαλέσει… φρενίτιδα στον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για μία παγκόσμια μεταγραφική βόμβα. Από εχθές το βράδυ υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύματα σε όλο τον πλανήτη, τα οποία αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τους Πειραιώτες, ενώ η απόκτησή του αλλάζει και το αγωνιστικό επίπεδο.

Τις τελευταίες ώρες όμως, υπάρχουν πληροφορίες πως στο Λιμάνι κυνηγούν μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή, μετά από σχετική… εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο!

Στα 28 του χρόνια ο Γάλλος αμυντικός μέσος τής Τσέλσι φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, ως μια λύση που μπορεί να έρθει στην ομάδα και, φυσικά, να κάνει τη διαφορά. Έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες (Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν) και φυσικά μπορεί να αναβαθμίσει κατά πολύ ποιοτικά τη μεσαία γραμμή των Ερυθρόλευκων.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο-expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς έκανε την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν - Ως δανεικός από την Τσέλσι.

"Άφαντος στη Μίλαν φέτος - Με τον Ζαρντίμ έκανε ξεπέταγμα - Πρώτη θητεία με Γκατούζο"

"Ήταν άφαντος φέτος, ήταν επιλογή τύπου να μπαίνει στο 85ο λεπτό για να κάνει καθυστερήσεις. Είχε πρώτη θητεία στη Μίλαν με τον Γκατούζο, που τα ειχε πάρει πολύ καλά, και τον ξαναπήραν πέρσι δανεικό. Αλλαγές έμπαινε συνήθως, όμως, ήταν αδιάφορος πέρσι στη Μίλαν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλος συνάδελφος.

Σε ποιες θέσεις παίζει;

"Χαφ είναι, μπροστά από την άμυνα παίζει, στους δύο του άξονα δηλαδή. Είχε βγει στο προσκήνιο στη Μονακό τότε, την εποχή του Ζαρντίμ, όταν είχαν φτάσει ημιτελικά και είχε αποκλείσει τη Σίτι. Εκείνη τη σεζόν είχε κάνει ξεπέταγμα και έτσι είχε πάει στην Τσέλσι".

"Ποιοτική αναβάθμιση για Ολυμπιακό - Στη λίστα Μοντέστο - Να μην το δει ως πισωγύρισμα"

Στον Ολυμπιακό μπαίνει και κάνει τη διαφορά;

"Αν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ποιοτική αναβάθμιση για τον Ολυμπιακό. Αρκεί, βέβαια, να έρθει συγκεντρωμένος και να μην το δει ως πισωγύρισμα στην καριέρα του".

Στη Ιταλία τι γράφουν για αυτόν;

"Έγραφαν ότι ήταν να πάει με τη μορφή δανεισμού στη Μόντσα, του Μοντέστο, αλλά έληξαν οι μεταγραφές στην Ιταλία. Από τις 17 Γενάρη, πάντως, που έπαιξε με τη Μίλαν, ξαναεμφανίστηκε στην 11άδα της για 10 λεπτά στο προτελευταίο ματς της σεζόν, με την Αταλάντα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρσέλο όπως Ριβάλντο - Παραμιλάει η Ευρώπη με Ολυμπιακό, Μαρινάκη - Άφωνοι στου Ρέντη με Μπιέλ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags