Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ιωνικός: Μεγάλες εκπλήξεις Κορμπεράν - Τα άλλαξε... όλα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Μέσα ο Μπιέλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-03 18:12:00

Μεγάλες εκπλήξεις Κορμπεράν - Τα άλλαξε... όλα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Μέσα ο Μπιέλ!

Sportdog Team
Μεγάλες εκπλήξεις Κορμπεράν - Τα άλλαξε... όλα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Μέσα ο Μπιέλ!

Ο Ισπανός άσος κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα κόντρα στον Ιωνικό. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν.

Ολυμπιακός - Ιωνικός: Με τον Μπιέλ για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα και πολλές αλλαγές παρατάσσει ο Κάρλος Κορμπεράν τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ιωνικό.

Στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Άβιλα, Μανωλά, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Μπουχαλάκης και Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ και μπροστά τους κινείται ο Μπιέλ. Οι Ντε Λα Φουέντε, Μασούρας παίρνουν θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Χουάνγκ Ουί-Τζο στην επίθεση.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Μανωλάς, Μπα, Ρεάμπτσιουκ, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπιέλ, Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ρέτσος, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες και  Ραντζέλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να φέρει τον μύθο Μαρσέλο - Όχι σε 8 ομάδες για Ολυμπιακό - Δεν είναι Εσιέν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags